Haberler

Stso'nun Haziran Ayı Meclis Toplantısı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (Stso) Başkanlığı'nın Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı. Toplantıda 300 Gramlık Ekmeğin Satış Fiyatı 60 Ykr Olarak Belirlendi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı'nın Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda 300 gramlık ekmeğin satış fiyatı 60 YKr olarak belirlendi.

STSO Meclis Başkan Vekili Ruhi Hergüner'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ekmek gramaj ve fiyatlarının yeniden belirlenmesi konusu gizli oylamaya sunuldu. İlgili meslek komitesinin zam talebi sonucu yapılan oylama 11 red oya karşın, 30 kabul oyu ile 300 gram olan ekmek fiyatını 60 YKr'dan satışa çıkartılmasına karar verildi.

Karar sonrasında konuşan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, halkı ve üreticiyi düşünerek bir zam yapıldığını söyledi. Halkın kaliteli ekmek yemesi için fırınları uyaran Başkan Yıldırım, "Meslek grubundaki işletmelerin kendi aralarında öldürücü rekabet değil, kaliteli ekmek üretiminde rekabet etmelerini istiyoruz. Odamızın ilgili kurumlarla 'kalite, gramaj ve hijyen' konusunda fırınlara yönelik denetimleri devam ediyor" dedi.

Bu arada tarifesiz satış yapanlar hakkında yasal işlem uygulanacağı öğrenildi.

(İG-MSA-Y) 18.06.2008 17:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title