Haberler

SSK Emeklisi Tacizci Tutuklandı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, SSK Emeklisi Z.a., 10 Yaşındaki V.c. ile F.s.'ye Cinsel Tacizde Bulunduğu Gerekçesiyle Gözaltına Alındı. İfadesinin Ardından Sevk Edildiği Adliyede Tutuklanan Z.a., Çocuklarının Aileleri Tarafından Linç Edilmek İstendi.

Aydın`ın Kuşadası İlçesi`nde, SSK emeklisi Z.A., 10 yaşındaki V.C. ile F.S.`ye cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. İfadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanan Z.A., çocuklarının aileleri tarafından linç edilmek istendi.

İddiaya göre, İstanbul`dan 10 yıl önce gelerek, Kuşadası`na yerleşen 65 yaşındaki Z.A., çevresine kendisini müzik öğretmeni olarak tanıttı. Kuşadası`nda satın aldığı evde birçok üst düzey ailenin çocuklarına ücret karşılığı müzik dersi veren Z.A., aynı mahallede oturan, 10 yaşındaki V.C. ile arkadaşı F.S.`ye de ders vermeye başladı.

Z.A., ders verdiği V.C.`yi, önceki gün otomobiliyle Davutlar Beldesi yoluna götürerek, elle ve sözle taciz etti. Döndüklerinde V.C., tacize uğradığını anne ve babasına anlattı. Konuyu komşularına anlatan aile F.S.`nin de tacize uğradığını öğrendi. Her iki aile de, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne ve savcılığa giderek Z.A.`dan şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Z.A.`nın evinde yapılan aramada da, çok sayıda porno CD ve malzemeler ele geçirildi.

İfadesinin ardından adliyeye sevkedilen Z.A., çocuklarının ailelerinin saldırısına uğradı. Polis, linç edilmekten güçlükle kurtararak adliye binasına soktuğu Z.A.`yı tutuklanmasının ardından, çocukların yakınlarından ve basın mensuplarından kaçırmak için arka pencereden çıkardı.

Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title