Haberler

    Beşiktaşlı Yönetici: Dünya Kupası Biter, Vida Takımdan Gider

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı yönetici, "Vida'ya önemli teklifler var. Dünya Kupası sonuna kadar bir hareket olmaz. Ancak sonrasında Vida'yla yollar ayrılır" dedi.

    Hırvatistan formasıyla Dünya Kupası'nda harika maçlar çıkartan Domagoj Vida'ya gelen teklifler, Beşiktaş yönetimi tarafından dikkatle inceleniyor.

    Siyah-Beyazlılar, Hırvat stoperi satmaya sıcak bakıyor. Ancak bunun için şartları var. Öncelikle mali açıdan kulübü rahatlatacak bir rakamın verilmesi şart. İkincisi oyuncunun ve teknik yönetimin de bu satışa sıcak bakması. Yönetim oyuncunun bu turnuva sonrasında Beşiktaş'ta kalma ihtimalinin zayıf olduğunu belirtiyorlar.

    İşte bir Beşiktaşlı yöneticinin bu konuda yaptığı açıklama:

    "İSTEYEN ÇOK TAKIM VAR, BONSERVİS İÇİN NET RAKAM YOK"

    "Vida zaten kaliteli bir oyuncu. Beşiktaş'a gelmeden önce de bir çok takım tarafından istenen bir oyuncuydu. Şimdi tekliflar daha da arttı. İsteyen çok takım var ancak rakam konusunda net konuşulmuş bir şey yok. Rakam konusundaki konuşmalar sözlü olarak ortada dolaşıyor. Ancak resmi teklifler var. Sanıyorum Dünya Kupası'ndan önce bir şey sonuçlanmaz. Ancak Dünya Kupasından sonra da Vida, burada kalmaz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hırvatistan Beşiktaş Spor Haberler

    Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

    Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

    Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

    Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

    Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

    Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

    Bakmadan Geçme

    Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

    Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

    500

    Yorumlar (4)

    Torna vida:

    Bir pepe değil, uyum sorunu var. Hatta bayern maçında takımı yalnız bırakan bu şekilde hafızalara kazınan hicbir heyecan uyandirmayan oyuncu.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Bjk:

    Gönderin daha ne duruyorsunuz kaliteli adamları gönderin boş adam lar kalsın sonrada 5 yiyelim her takımdan Pepe yide gönderin Quaresma yıda gönderin bu kadar da para göz olma fiko başkan böyle adamları gönder sonrada taraftara başarı sözü ver kimlerle olucak bu başarı anlamış değilim

    6
    3
    yanıtYanıtla
    La Bu $ap$al Tüyssüz Tavigin:

    Bikere Kendine Faydasi Yok!!! Ne 8Dasa Nede Yandaslari Feneve Gelse Faydasi Olur

    2
    4
    yanıtYanıtla
    DÜRÜST OLUN VAN LI YIM:

    SATIN GİTSİN TOSİCİN YANINA HER MAÇTA PENALTI YAPARLAR

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title