Haberler

Trabzonspor'un Eski Hocası Hami Mandıralı Yedek Kulübesinde Yığılıp Kaldı

Güncelleme:

Antalyaspor'a deplasmanda 7-0 mağlup olan Trabzonspor'un istifa eden teknik direktörü Hami Mandıralı, 3-0 biten ilk yarının ardından kulübede yığılıp kaldı.

Ligin bitimine 2 hafta kala Antalyaspor deplasmanında 7-0'lık tarihi fark yiyen Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın ilk yarının sonunda objektiflere yansıyan görüntüsü, hezimetin habercisi gibiydi.

KULÜBEDEN ÇIKMADI

2-0'dan sonra kulübeden çıkmayan Hami Mandıralı, 3-0 biten ilk yarının ardından kulübede adeta donup kaldı. Teknik heyet ve yedek oyuncular soyunma odasına giderken Hami Mandıralı'nın yedek kulübesinde düşünceli hali objektiflere yansıdı. Mandıralı, kısa bir süre sonra futbolcuların ardından soyunma odasına geçti.


"TEK SUÇLU BENİM"

Maç sonunda 'tek suçlu benim' diyen Mandıralının açıklamasının ardından Trabzonspor yönetiminden, Mandıralı ile yollarını ayırdıkları haberi gelmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hami Mandıralı Antalyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

KAYSERİLİ:

İ. hACIOSMANOĞLU KOCA TRABZON SPORU YEDİN BİTİRDİN KINA YAK

18
0
yanıtYanıtla
futbolsever:

Bi dahaki senede cikar bir spor programinda yorumda bulunur akil vermeye calisir elestiride yaparsin. . gecici olarak o gorevi kapul etmekle hata yapdinki takımın ruhuda gitti heycanida. . yazik ettiniz guzelim trabzonspora. .

3
3
yanıtYanıtla
kulluk ve ibadet hamsi hakki:

bir hafta önce 6 atinca kovmadilar bir hafta sonra yedi yiyince kovuyorlar iste trabzon spor adaleti bu olsa gerek

1
1
yanıtYanıtla
gs 31 hs:

futbolun adaletı 5 yeseydın kovulmazdın ıyıkı taktık vermedın yoksa 17 olurdu

1
0
yanıtYanıtla
ula nettun hoca:

TRABZONSPOR BUGUN KOTU GUN GECIRIYOR IŞTE BUGUN KENETLENME ZAMANI KIMSEYI SUÇLAMAYA GEREK YOK DAHA IYI NASIL OLUR ONA BAKMAK LAZIM

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title