Haberler

Werder Bremen Kalecileri Gözlükle Antrenman Yapıyor

Güncelleme:

Werder Bremen'in kaleci antrenörü Christian Vander, "Maçlarda, önündeki oyuncular nedeniyle kalecinin görüş açısı azalıyor. Bu durumlara hazırlıklı olmak için çalışıyoruz" dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Belek'te sürdüren Bundesliga takımlarından Werder Bremen'in kalecileri gözlükle antrenman yapıyorlar.

İKİ ÖZELLİĞİ VAR

Görünüş olarak güneş gözlüğünden farksız olan ve Nike'ın ürettiği gözlüğün önemli iki özelliği var. Biri görüş alanını daraltması. Diğeri ise çok kısa aralıklarla ışığı karartıp açması. Örneğin kaleci yarım saniye topu görüyor, yarım saniye görmüyor. Zamanı ayarlamak da mümkün.

ANTRENÖR SEBEBİNİ AÇIKLADI

Kaleci antrenörü Christian Vander her türlü çalışmada kalecilere bu gözlüğü taktırıyor. Nedenini de şöyle anlatıyor: "Maçlarda, önündeki oyuncular nedeniyle kalecinin görüş açısı zaman zaman azalıyor veya tamamen kayboluyor. Bu durumlara hazırlıklı olmak için bu gözlükle çalışıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Werder Bremen Belek Nike Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

YAPIYORDA NOLUO TAKIM KÜME DÜŞECEK

6
60
yanıtYanıtla
BOMBA:

ZAAAAAAAAAAAAA BOMBA :d

yanıt2
yanıt7
Halis YıldırımMobil-IOS:

Sonra neden memlekette topcu cıkmıyor?? Adamların sisteme bak. Adamlar teknik çalışıyor abi..

16
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title