Haberler

Vodafone İstanbul Maratonu Karnaval Havasında Geçecek

- Vodafone İstanbul Maratonu karnaval havasında geçecekİSTANBUL - 'Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul' sloganı ile koşulacak 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda katılımcılar parkurlardaki çeşitli etkinliklerle karnaval havasında bir gün geçirecek.

- Vodafone İstanbul Maratonu karnaval havasında geçecek

İSTANBUL - 'Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul' sloganı ile koşulacak 40. Vodafone İstanbul Maratonu'nda katılımcılar parkurlardaki çeşitli etkinliklerle karnaval havasında bir gün geçirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'nun 40'ıncısı 'Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul' sloganı ile 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Maratonda çeşitli etkinlikler yapılacak ve katılımcılar karnaval havasında bir gün geçirecek. Adidas Türkiye marka aktivasyon müdürü Aziz Yiğit Gökalp, marka olarak İstanbul Maratonu için çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Özellikle bu yıl 40. yılda koşucuların akıllarında kalacak bir organizasyonlar düşündük. Koşucuları yalnız bırakmayacağımız noktalarda neler yapabiliriz, eğlence, müzik ve destek konusunda neler yapılacağı konusunda düşündük. Odağımız buydu. Her yerde koşuculara ve izleyicilere dokunuyor olacağız" diye konuştu.

Koşucular 8. km'de karşılanacak

İstanbul'un en büyük koşu topluluğu olarak bütün yarışları 8. km karşılamaya hazırlandıklarını söyleyen Adidas Runner koşu grubu temsilcisi Caner Odabaşoğlu, "Koşamayan üyelerimizden de onlarca kişi onları destekleyecekler. Bu noktada özel bir dj olacak. Üyeler içerisinde içecek ikramımız olacak. Bütün koşucuları Karaköy'de Galata Köprüsü'ne girmeden destekliyor olacağız. Parkur oldukça uzun. Parkurun ilerleyen noktalarında Adidas'ın başka etkinlikleri de olacak. Gülhane Parkı'na tırmanmadan önce bir coşku da olacak. Bunun da herkesin hoşuna gideceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Bu sene ilk kez 4 noktada sesli kilometre taşları olacak

Parkur Etkinlikler Sorumlusu Levent Soygür ise maratonda koşmaya gelenlere güzel sürprizler olacağını açıkladı. Halk koşusu parkuru üzerinde bando ekiplerinin olacağını açıklayan Soygür, "Bu katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. Boğaz Köprüsü üzerinde ilk defa olacak parkur üstünde koşucuların 4 defa rastlayacağı sesli kilometre taşı olacak. Barbaros'a hemen dönmeden koşucular özelinde önemli bir yere sahip olan yankı köprüsü üzerinde dj olacak. Parkur üzerinde 3 noktada canlı müzik performansları olacak. Her kesime hitap eden gruplar olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Vodafone İstanbul Adidas Spor Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title