Haberler

Vestel Manisaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Vestel Manisaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de Sürdürüyor.

Vestel Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdürüyor.

Kamp yapılan otelin sahasında yapılan antrenmanda Teknik Direktör Giray Bulak, oyuncularına "Bugün hepiniz antrenörsünüz. Bakalım bizim yaptığımız işi kolay mı yoksa zor mu bulacaksınız. Yapacağınız antrenmana karışmayacağız. İstediğiniz gibi çalışın" dedi. Gruplara ayrılan oyuncular kısa süren bir ısınma turunun ardından kendi isteklerine göre topla çalışma yaptı. Oldukça neşeli geçen idmanı Teknik Direktör Giray Bulak ve yardımcı antrenör Orhan Çıkrıkçı gülerek izlediler.

Teknik Direktör Giray Bulak, çalışmaların çok iyi gittiğini belirterek, "İlk etap çalışmalarında oyuncularımıza kondisyon yüklemesi yaptık. Kartepe kampında bol bol hazırlık maçı ve taktik idmanlarına ağırlık verdik. Geçen yılki kadromuzu 2 eksikle koruduk. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yarın Kartepe kampını tamamlayacağız. Manisa'ya döndükten sonra 2 hazırlık maçı daha yapıp liği bekleyeceğiz" dedi.

Vestel Manisaspor'un bu yılki transfer polikası gereği fazla transfer yapmadıklarını söyleyen Bulak, "Bütçemize uygun iyi bir santrafor arıyoruz. Eğer olursa iyi bir santrafor alacağız" diye konuştu.

Vestel Manisasporlu futbolcular Uğur İnceman, Ümit Bozkurt ve Şener de, Kartepe kampının çok geçtiğini, bu yıl geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemediklerini söyledi.

(GA-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title