Haberler

Valencia, Gökhan Gönül'e Kafayı Taktı

Güncelleme:

Valencia teknik direktörü Gary Neville, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçeli Gökhan Gönül'e, Celtic maçında gösterdiği performanstan ötürü hayran kaldı.

Milli yıldız Gökhan Gönül, Celtic maçında gösterdiği üstün performansla, La Liga ekiplerinden Valencia'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Gary Neville'ın dikkatini çekti.

CELTIC MAÇIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Sezon başında Şener Özbayraklı'ya formasını sakatlığı nedeniyle kaptıran Gökhan Gönül, iyileştikten sonra da uzun süre formayı takım arkadaşından alamamıştı. Ancak daha sonra 7. hafta Akhisar Belediyespor maçıyla formayı kapan ve bir daha bırakmayan Gökhan Gönül, Gaziantepspor maçındaki performansının ardından Celtic maçındaki formuyla da oldukça dikkat çekti. Gökhan Gönül'ün bu yükselen performansı bir ismin daha dikkati çekti ki bu da sarı-lacivertlilerin canını sıkacak cinsten.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'yı çalıştıran Gary Neville'in Celtic maçında izlettirdiği Gökhan Gönül'e hayran kaldığı iddia edildi. İspanyol El Desmarque gazetesinin ortaya attığı bu iddianın ardından İspanyol yöneticilerin Ocak ayında istediği takımla görüşmelere başlama hakkına sahip olan Gökhan Gönül için girişimler yapabilecekleri öğrenildi. Bilindiği üzere Gökhan Gönül'ün sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İLGİNÇ İSTATİSTİK

Bu arada Fenerbahçe kaptanı Gökhan Gönül ilginç bir istatistik yakaladı. Gökhan Gönül, ligde oynadığı 8 maçta rakip kaleye sadece 1 şut gönderdi ve o da gol oldu. Avrupa'da da 1 şut gönderen Gökhan Gönül bu şutunda ise isabet sağlayamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Valencia La Liga Celtic Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

fenerMobil-ANDROID:

türk futbolunun en karakterli futbolcusu GG 77

23
0
yanıtYanıtla
benim adim alparslan:

gokhan giderse fener coker geldiginden beri yenilmediler

10
0
yanıtYanıtla
en iyisiMobil-ANDROID:

beşiktaşlıyım ama gökhan gönül gelmis geçmiş en iyi türk sagbekdir. her seyiyle altyapidaki genclere örnek olabilir karakter insanlik gersey var

8
0
yanıtYanıtla
xxxMobil-ANDROID:

kardeşim orda şike yapamazsın yazık olur sonra donersin gs ye ben hep gsliydim dersin

1
6
yanıtYanıtla
fb 1907:

sen kendi takımının oyuncuları ile karıştırdın galiba bir hamburgere takım satmazlar sen rahat ol

yanıt5
yanıt1
svs:

gökhan canımızdır ama iyi bir teklif gelirse FB nin menfaatleri doğrultusunda satılabilir oda kariyerine ispanyayı ekler şenerde gökhanın yerini doldurur.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title