Haberler

SPOR TVF Başkanı Üstündağ: Olimpiyatlarda ilk hedefimiz gruptan çıkmak

Güncelleme:

TVF Başkanı Üstündağ Olimpiyatlarda ilk hedefimiz gruptan çıkmak'Ülkemizi takım sporlarında bir tek voleybol takımının temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırıyor'Olgucan KALKAN İSTANBUL,(DHA)- Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 'Olimpiyatlar ayrı bir olay.

TVF Başkanı Üstündağ Olimpiyatlarda ilk hedefimiz gruptan çıkmak

'Ülkemizi takım sporlarında bir tek voleybol takımının temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırıyor'

Olgucan KALKAN İSTANBUL,(DHA)- Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 'Olimpiyatlar ayrı bir olay. Tarihimiz boyunca böyle bir olimpiyat süreci ilk defa yaşanacak. Zor bir gruptayız. Kolay değil. Olimpiyat hakkı elde eden 12 takım mücadele edecek. İlk etapta gruptan çıkmayı hedefleyeceğiz' dedi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde Burhan Felek Voleybol Salonu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarda bulundu.

Tokyo Olimpiyatlarında takım sporlarında Türkiye'yi temsil edecek tek takımın voleybol takımı olduğuna dikkat çeken ve bu olayın kendilerini ayrıca gururlandırdığını ifade eden Mehmet Akif Üstündağ, 'Şimdi voleybol, şimdi olimpiyat zamanı diyoruz. Hoş geldiniz. Biliyorsunuz pandemi dolayısıyla olimpiyatlar 1 yıl gecikmeli olarak yapılacak. Kısa bir süre kaldı. 10 gün gibi bir süremiz var. Biz takım sporlarında ülkemizi temsil eden kadın voleybol takımı olarak yarın yolculuğumuz başlıyor. Ülkemizi gururlandıracak, ülkemizi sevindirecek, bugüne kadar elde ettiği başarılı sonuçları bugünden sonra da almaya devam edecektir. Ülkem adına, camiam adına kafilemize başarılar diliyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla ülkemize döneriz. Uzun bir maraton, pandemi dolayısıyla 2019'da başlayan süreçte; Avrupa Şampiyonası büyün bir başarı. Ardından olimpiyat elemeleri orada büyük bir başarı, ardından olimpiyata gitme sürecinin pandemi nedeniyle ertelenmesi ve geldiğimiz noktada, olimpiyatların yapılacak olması ülkemizi de takım sporlarında bir tek voleybol takımının temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Ama bundan sonra da 108 katılımla bütün kafile başarılar elde edecektir. Canı gönülden istiyoruz, arzuluyoruz. Ülke olarak buna ihtiyacımızın olduğunu düşünüyoruz. Olimpiyatlar ayrı bir olay. Tarihimiz boyunca böyle bir olimpiyat süreci ilk defa yaşanacak. Sağlık bir şekilde inşallah yolculuğumuz başlar, sonrasında da önemli sonuçlar elde ederek döneriz. Zor bir gruptayız. Kolay değil. Olimpiyat hakkı elde eden 12 takım mücadele edecek. İlk etapta gruptan çıkmayı hedefleyeceğiz. Ben şimdiden hepsine başarılar diliyoruz. İnşallah ülkemize yakışan sonuçlarla döneriz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Akif Üstündağ voleybol Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 21 Mayıs günün birincisi kim? #128105 Diş şeffaflaşması neden olur? Dişte şeffaflık nasıl geçer? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128204 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 21 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title