Haberler

Türkiye Rafting Şampiyonası'nın, Dalaman'da Yapılması Planlanıyor

Türkiye Rafting Federasyonu Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Türkiye Rafting Şampiyonası'nın mart ayında Dalaman'da yapılmasının planlandığını söyledi.

Türkiye Rafting Federasyonu Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Türkiye Rafting Şampiyonası'nın mart ayında Dalaman'da yapılmasının planlandığını söyledi.

Yardımcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ile Muğla Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Civelek, Muğla'nın doğal yapısının rafting sporuna uygun olduğunu, kentteki bazı bölgelerde rafting sporunun yapıldığını kaydetti.

Rafting sporunun gelişmesi ve bölge turizmiyle ekonomisine katkı sağlaması için çalışma yürüttüklerini aktaran Civelek, "Hem amatör hem de profesyonel sporculara hitap eden Dalaman Çayı üzerinde yapılmakta olan rafting sporunun gelişmesini, spor turizmi ve Muğla'nın tanıtımı açısından çok önemsiyoruz." dedi.

Yardımcı ise Dalaman Çayı'nın raftingle özdeşleşen bir akarsu olduğunu belirtti.

Mart ayında Türkiye Rafting Şampiyonası'nın Dalaman'da yapılmasının planlandığını vurgulayan Yardımcı, daha sonraki dönemde Kıtalararası Rafting Şampiyonası, Milli Takım Kampı ve Dünya Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı'nın Muğla'da düzenlenmesi yönünde çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Spor

Esengül Civelek Türkiye Dalaman Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title