Haberler

Türkiye Bocce 1. Ligi'nde ilk etap tamamlandı -

Türkiye Bocce 1. Ligi'nde ilk etabını oluşturan raffa müsabakaları sona erdi.

Türkiye Bocce 1. Ligi'nde ilk etabını oluşturan raffa müsabakaları sona erdi.

Gençlerbirliği Bocce Takımı, oynadığı maçların tamamını kazanarak ligin ilk etabını 16 puanla birinci sırada bitirdi.

Ankara Kazan Bocce Salonu'nda 7 Şubat Cuma günü başlayan müsabakalara çeşitli illerden 16 takım ve 100 civarında sporcu katıldı. Karşılaşmalar erkek ve kadınlar olmak üzere karışık 3'lü takımlar halinde yapıldı. Müsabakalar İsviçre sistemine göre 5 tur üzerinden oynandı ve 3 gün süresince takımlar toplamda 40 maç yaptı.

Türkiye Bocce 1. Ligi'nin raffa, petank ve volo etaplarının tamamlanmasının ardından ilk 6 sırada yer alan takımlar, play-off turunda mücadele edecek ve şampiyon belli olacak. Ligin son 4 sırasındaki takımlar ile ikinci ligin ilk 6 ekibi arasında oynanacak play-off maçlarının ardından 1. ligde yer alacak takımlar belirlenecek.

Türkiye Bocce 1. Ligi, 2. etabı oluşturan volo ve petank müsabakalarıyla devam edecek.

AA muhabirine konuşan Gençlerbirliği ve Kazan Belediyespor Kulübü Antrenörü Seda Yıldız Kabakçı, 3 gün içinde sporcuların kendilerini en iyi şekilde göstermeye çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu daha ligin ilk etabı, bunun dışında ligin ikinci etabını oluşturan petank ve volo müsabakaları var. Burada elde ettiğimiz başarıyı diğer etapta da sergilemeyi ümit ediyoruz. Zorlu müsabakalar oldu. Gençlerbirliği Kulübü, ligin ilk etabında burada 5 turdaki tüm maçları kazanarak 5'te 5 yaptı. Kazan Belediyespor Kulübü de elinden gelen bütün çabayı göstererek 5'te 3 yaptı. Takımlarımızdan bazıları müsabakalardan birkaç gün önce gelerek burada kamp yapıp hazırlanma imkanı buldu. Kazan'daki gibi güzel sahalar ve tesisler her ilimizde yok. Müsabakalara katılan bütün sporcularımız en üst düzeyde performans sergiledi."

- Sıralama

Ligin ilk etabı sonrasında sıralama şu şekilde gerçekleşti:

1- Gençlerbirliği 16 puan

2- Hasanağa TOKİ 15 puan

3- Çekirgespor 14 puan

4- Türkgücü Ülküspor 13 puan

5- Bartın Üniversitesi 12 puan

6- Kazan Belediyesi 11 puan

7- Konak Belediye GSK 10 puan

8- Bolu Belediyespor 9 puan

9- Ankara Bocce 8 puan

10- Kemer Belediyesi Yat Yelken Kulübü 7 puan

11- Bursaspor 6 puan

12- Eskişehir Esjim 5 puan

13- Bartın Köksal Toptan Lisesi GSK 4 puan

14- Esspor 3 puan

15- Kırıkkale GSİM 2 puan

16- Yeni Kemer Belediye 1 puan

-kazan

Kaynak: AA / Spor

İsviçre Türkiye Spor Haberler

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından darbedildi

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından darbedildi

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

Bakmadan Geçme

25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title