Haberler

    Tuna: Malatyaspor Karşısında da Çizgimizi Bozmayacağız

    Süper Lig'de üst üste Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0, Kardemir Karabükspor'u ise 1-0 yenerek çıkışa geçen Göztepe, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor da gözüne kestirdi.

    Göztepe, son 2 haftada kalesini gole kapatan Malatya temsilcisinin defansını aşmaya çalışacak. Beşiktaş ve Akhisarspor'a gol izni vermeyen Yeni Malatyaspor'un rakiplere kolay kolay pozisyon imkanı tanımadığını dile getiren teknik direktör Tamer Tuna, " Yeni Malatyaspor, takım halinde iyi savunma yapan bir ekip. Bizim de oyun disiplinimiz oldukça yüksek. Ofansif anlayışımızı sahaya iyi yansıtmalıyız. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Deplasmanlarda en iyi performans sergileyen ekip biziz. Yeni Malatyaspor karşısında da çizgimizi bozmayacağız" diye konuştu. Göztepe bu sezon deplasmanda çıktığı 7 maçın 4'ünü kazandı, 1'inde eşitliği bozamadı. Dış sahada sadece 2 yenilgi alan sarı-kırmızılılar topladığı 24 puanın 13'ünü deplasmanda hanesine yazdırdı. Osmanlıspor'u 2-0, Demir Grup Sivasspor'u 3-2, Antalyaspor'u 3-1 ve Kardemir Karabükspor'u 1-0'la geçen İzmir ekibi, Bursaspor'la golsüz berabere kaldı. Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarını ise kaybeden Göztepe, deplasmanda 10 gol atıp 7 gol yedi. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren stoperler Peybernes ve Hakan'ın tedavisine devam edilirken, ağrıları olan sağ bek Sabri'nin takımdan ayrı salonda çalıştığı ifade edildi. Tamer Tuna'nın galip gelinen Karabükspor maçının ilk 11'inde değişiklik yapması beklenmiyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Tamer Tuna Beşiktaş Spor Haberler

    Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

    Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

    Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

    Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bakmadan Geçme

    Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title