Haberler

Transferin Yıldızı Fenerbahçe

Güncelleme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesi ile 11 futbolcuyu kadrosuna katmış oldu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesi ile 11 futbolcuyu kadrosuna katmış oldu. Sarı-lacivertli takım gerçekleştirdiği yıldız transferlerle transfer dönemine damga vurdu.

Sezon öncesinde dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak Spor Toto Süper Lig'e iddialı bir şeklide hazırlanan Fenerbahçe, transfer döneminin sona ermesi ile birlikte 11 futbolcuyu kadrosuna katmış oldu. Sarı-lacivertli kulüpte sezon öncesinde teknik direktörlük koltuğuna Portekizli Vitor Pereira'nın gelmesiyle transfer çalışmaları hızlandı.

FENERBAHÇE, BURSASPOR'DAN 3 FUTBOLCUYU KADROSUNA KATTI

Fenerbahçe, Bursaspor'da yıldızı parlayan 3 futbolcuyu kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüp, Bursaspor formasını giyen ve başarılı performansları bütün takımların dikkatini çeken Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve genç yıldız Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı.

YILDIZ FUTBOLCULAR FENERBAHÇE'DE

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie ile Luis Nani'yi kadrosuna katan Fenerabahçe, son olarak ise Liverpool'da forma giyen Laar Markovic'i kadrosuna kattı.

FENERBAHÇE TRANSFER DÖNEMİNDE 3 FUTBOLCUYU KİRALADI

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe, 3 futbolcuyu da kiraladı. Sarı-lacivertli ekip, 2015-2016 transfer döneminde Portekiz'in köklü takımlarından Porto'dan Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro'yu kiralarken, Liverpool'dan ise Lazar Markovic'i kiraladı.

11 YENİ İSİM

Spor Toto Süper Lig'e iddialı bir şeklide hazırlanan ve transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, bu transfer döneminde 11 futbolcuyu kadrosuna kattı.

2015-2016 transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı futbolcular şöyle:

"Josef de Souza (Sao Paulo), Simon Kjaer (Lille), Ozan Tufan (Bursaspor), Luis Nani (Manchester United), Jose Fernandao (Atletico Paranaense), Robin Van Persie (Manchester United), Volkan Şen (Bursaspor), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Fabiano Ribeiro (Porto), Abdoulaye Ba (Porto), Lazar Markovic (Liverpool)."

15 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI

Fenerbahçe, transfer döneminde birçok futbolcuyu kadrosuna katarken, birçok futbolcu ile de yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer döneminde tam 15 futbolcu ile yollarını ayırdı.

2015-2016 transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan futbolcular şöyle:

"Moussa Sow (Al-Ahli), Emmanuel Emenike (Al-Ain FC), Miroslav Stoch (Bursaspor-Kiralık), Dirk Kuyt (Feyenoord), Recep Niyaz (Denizlispor), Mert Günok (Bursaspor), Milos Krasic (Lechia Gdansk), Pierre Webo (Osmanlıspor), Samuel Holmen (Torku Konyaspor-Kiralık), Egemen Korkmaz (FC Wil 1900), Selçuk Şahin (FC Wil 1900), Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Bekir İrtegün (Medipol Başakşehir), Gökay Iravul (Alanyaspor), Beykan Şimşek (Sivasspor)"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şener Özbayraklı Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (10)

re-d:

GS ile FB fark. GS = gerceklerin sampiyonu. . . . FB ise hayallerin sampiyonu , yorum sizin

4
9
yanıtYanıtla
4 YILDIZLI VE 3 KUPALI SAMPIYON:

Fenerbahçe sadece transferin değil şikenin de yıldızı. 3 yıldızla ortada kalmış, geçen sezon kupa alamayarak sıfır çekmiş bir takım. Bu yaptığı transferlerin bedelini de sezon sonunda yine ödeyecek. Fenerasyon, dolayısıyla hakemler tescilli şikeci fenere 90 artılarda galibiyet hediye etse bile bunun acısı elbette çıkar. İlahi Adalet sonunda tecelli eder, herkes hak ettiği cezayı alır inşallah.

3
10
yanıtYanıtla
haber:

uzatmayın takım transfer yapmış şike diyonuz

5
2
yanıtYanıtla
hahahah Mobil-ANDROID:

yav gslilerin zoruna gittiği belli yorum yapanlar onlar yavrum be lige bakin ne haldesiniz

6
1
yanıtYanıtla
SiZOFREN_YILDIZ:

Birakin egoleri FB iyi futbol oynamiyor Beyler gercekci olun eger Antalyaspor gibi yerde sürünen takimi 90 5 oynanmasi gerekirken 30 saniye uzatilip Diego kendini yere seriyorsa Nani topu dikip kalecide taa sola gidip duruyorsa nani golu atip kahraman oluyorsa uyanin fenerliler EGO nuzu biyana atin bu takim sampiyon olamaz bosuna heveslenmiyelim takim futbolu yok, pereira gelip ligler baslayana kadar bu takim oturur demisti hani daha ilkonbirde kimi oynatacagini bile bilmiyor. . BJK sampiyondur. . . .

1
5
yanıtYanıtla
1903:

renkli medya sisirsin dursun yakinda patlamaya baslar balonlar!

1
3
yanıtYanıtla
KISKANANLAR ÇATLASIN:

ALLAH AZIZ BAŞKANA UZUN ÖMÜR VERSIN.AZIZ BAŞKAN FENERBAHÇE YE ÇOK GÜZEL TESISLER KAZANDIRDI.COK ZOR IŞLER BUNLAR.DÜNYADA BENZERI AZ BULUNAN TESISLER

2
1
yanıtYanıtla
Milli TAKIm_:

Burasi EGO manyaklarin yeri FB''liler neden cok kiskanclar. Anlamdim burada eniyisi Besiktas FB ANTsporu fener nasil yendi bi bakin 3 senedir ayni tiyatro fener gerideyse mac 7 dakka uzar hakem o arada firsati buldumu fener attirir golu 5 dakka uzatiliyor 30 saniye geciyor al sana faul Diego kendini atmis penalti gibi Faul yeri Kaleci 3. sinif durdugu yerden belli FB''liler kizmasin o kaleye Demirelde atar nani atmadi kaleci yedi. . .

1
1
yanıtYanıtla
reis:

fener daha şimdiden cincona vurdu. . . ligin tadı 2. devre kaçar demedi demeyin fb en az 20 puan fark atar. . . cinconlular sabri reizi saha ortasında döver, hamzza hoca 2. yarının ilk haftasında kovulur. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tunahan Gür:

işte fenerbahcenin eziqligi bitmiyor hep transfer hep transfer birazda bekleyin bi soluk alın be

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title