Haberler

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e Zam Yaptı

Güncelleme:

Trabzonspor, genç yıldızları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın sözleşmelerinde iyileşmeye gitti.

Trabzonspor Yönetimi, altyapıdan yetiştirilen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün sözleşmelerine zam getirdi.

Bordo - mavili kulüp, 625 bin TL alan Yusuf Yazıcı ve 420 bin TL alan Abdülkadir Ömür'ün yıllık ücretini 2 milyon 750 bin TL'ye çıkardı.

Yönetim kurulu bir taraftan takımı güçlendirmek için takviye arayışlarını sürdürürken, bir taraftan da iç transferde görüşmeler yaptı. Bordo-mavili yönetim, dün masaya oturduğu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün aldıkları ücrete hatırı sayılır bir iyileştirme yaptı. Geçtiğimiz sezon 625 bin TL alan Yusuf Yazıcı'nın ücreti 2 milyon 750 bin TL'ye, yine geçtiğimiz sezon 420 bin TL alan Abdülkadir Ömür'ün ücreti de 2 milyon 750 bin TL'ye çıkarıldı. 21 yaşındaki 10 numara Yusuf ve 18 yaşındaki kanat Abdülkadir geçtiğimiz sezondan itibaren en banko isimlerinden olmuştu.

3 FUTBOLCU İLE YENİ SÖZLEŞME YAPILDI

Bordo-mavili yönetim ayrıca iç transferde Abdülkadir Parmak, Uğurcan Çakır ve Batuhan Artarslan ile de yeni sözleşme imzaladı. Bu futbolcuların da oldukça düşük olan yıllık ücretleri makul seviyelere çekildi. Karadeniz ekibinin yakın bir zamanda ücretlerinde indirime giden futbolcularla da sözleşme yenilemesi yapması bekleniyor.

BAŞKANDAN MESAJ VAR

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ağaoğlu, "Her bayram olduğu gibi bu bayramın da ülkemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yükseltmesini; camiamıza, taraftarlarımıza ve İslam alemine mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Yusuf Yazıcı Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (2)

andsmero denizli:

trabzondan kaç tane adam çıktı ki bunlara da adam diyelim

1
10
yanıtYanıtla
Ali haydar:

Ünala kimse laf söyeyemez

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title