Haberler

Trabzonspor'un dev golcüsü Onuachu'dan muhteşem başlangıç

Güncelleme:

Trabzonspor'un transfer ettiği Paul Onuachu, takımda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İlk 3 maçta 3 gol atan Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor'un gol sorununu çözmeye aday.

Trabzonspor'un 2.01'lik dev golcüsü Onuachu, kulüp kariyerinin en iyi başlangıcını bordo-mavili takımda yaptı.

Trabzonspor'un, transferin son günlerinde İngiltere'nin Southampton takımında 1 yıllığına kiraladığı Paul Onuachu, yeni takımıyla kulüp kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı. 29 yaşındaki futbolcu, Karadeniz ekibinde forma giydiği ilk 3 maçta 3 kez fileleri havalandırma başarısı göstererek, golcü kimliğini ortaya koydu. Nijeryalı futbolcu, Beşiktaş, Hatayspor ve Pendikspor kalelerini boş geçmedi.

Dev forvetlerin takımı

Trabzonspor, Sörloth ve Cornelius'un ardından aradığı golcüyü buldu. Golcü transferinde nokta atışı yapan Karadeniz ekibi, 2.01'lik dev forvet Onuachu'yla adeta rakiplerine korku salıyor. Daha önce bordo-mavili takım, 1.95'lik Sörloth ve 1.93'lük Cornelius ile de gol yollarında sıkıntı yaşamamıştı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title