Haberler

Trabzonspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Güneş.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Kötü bir sonuç bizim için."

Güneş: TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Kötü bir sonuç bizim için. Taraftarlardan özür diliyorum. Onlar da biz de bu akşam kazanmak için geldik buraya. Oyunun başında o arzuyla oynadık. Golü yiyene kadar rakibi kontrol etmeye çalışıyorduk, atak düşüncemiz iyiydi. Duran top pozisyonu sonrasında rakibin elle aldığını düşünürken, oyuncularımız bu konuda tartışırken kontrataktan golü yedik. Bu gol oyunun kopmasına neden oldu. İkinci golü üç oyuncumuzun olduğu yerden yedik. Üçüncü golü de rakibin defans oyuncusu gelip attı. Ağır bir oyuncuya karşı yediğimiz bu gol oyundan ne kadar koptuğumuzu gösteriyordu. Oyun disiplininden koparak oynamamız, rakibi karşılamada sıkıntı çekmemiz sonucu oyunun kontrolünü onlara geçirdik. Arzu vardı ama kontrol ve disiplin yoktu. Bu durum da oyunun aleyhimize işlemesine neden oldu. Oyuncuların gayretleri vardı ama dikkat ve disiplinle birleştiremeyince kötü sonuçla ayrıldık. Gollerden sonra güven ve moral bunalımı yaşadık. Yumuşak bir takım olarak kaldık. Deplasmanda bir takımın böyle rahat oynamasına izin verilmez" dedi. Güneş hakemle ilgili olarak ise, "Böyle bir sonuçtan sonra hakemle ilgili konuşmak istemiyorum ama verdiği kararları çok çelişkili buluyorum. Onları konuşursak başka şeye girmiş oluruz" ifadesini kullandı.

ERSUN YANAL: COŞKUMUZU ORTAYA KOYDUK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Bugün ortaya coşkulu bir oyun koyduk. Topa sahip olduğumuz anlarda Trabzonspor yumuşak oynadı. Geriye koşamadılar ve bize verdikleri alanları iyi kullandık. Golleri bulduktan sonra oyunun kontrolü bize geçti. Ön bölgede topu tutan tarzımız olsaydı çok daha önce farkı açabilirdik. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Disiplinli oynadılar. Önümüzdeki maçlar bizim için önem kazanıyor. Puanların birbirine yakınlığı ligi çok daha farklı noktaya getiriyor. Eskişehir ve Trabzonspor gibi takımların hedefinden uzaklaştığını söyleyemeyiz. Böyle bir ligi yaşamayı uzun süredir bekliyorduk. İki maç kazandığınızda zirveye ortak olabileceğiniz bir lig yaşıyoruz. Eskişehirspor olarak kredimizi fazlasıyla kullandığımızı düşünüyorum. Kaybettiğimiz maçları telafi edecek dış saha galibiyetlerine ihtiyacımız vardı" diye konuştu. Yanal, Alper'in devre arası transferiyle ilgili olarak ise, "Alper bizimle beraber devam edecek. 3 yıllık mukavelesi var. Sanmıyorum gideceğini. Biz de vermeyi düşünmüyoruz" dedi.

NECATİ: MEHTEŞEM BİR GALİBİYET ALDIK

Eskişehirspor'un golcüsü Necati ise, "Geçen haftaki iyi oyunumuza rağmen maçı Fenerbahçe'ye karşı bir puanla kapattık. Maalesef içeride 1 - 1'lik skor almıştık ve bu maç yukarıda kalmamız adına daha önemli hale geldi. Çok iyi oynayarak muhteşem bir galibiyet aldık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim hedeflerimiz var. Bu hedefler için mutlaka geri kalan maçlara da aynı motivasyonla çıkmalıyız. Hedeflerimize ulaşmamız için bu oyunumuzu ve arzumuzu diğer haftalara da yaymamız gerekiyor" dedi.

Eskişehirspor'un kaptanı Servet Çetin de, "Bugün çok önemli bir maçtı. Bu hafta diğer takımlar da maçlarını kazandı ve yakın pozisyona geldik. Bu maçı alıp yukarıya yaklaşmak istiyorduk. Trabzonspor gibi bir takıma karşı net bir skor aldık. İnşallah oyunumuz böyle devam eder. Arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

ADRİAN: APTALCA GOLLER YEDİK

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian ise, "25 dakika iyi oynadık. Ondan sonra ne olduysa kötü bir şekilde, aptalca goller yedik. Oyun ritmini ve özgüvenimizi kaybettik. Konuşmak zor böyle bir durumda. Tek söyleyebileceğimiz kötü bir gece yaşattığımız taraftarlarımızdan özür dilemek" dedi. Brezilyalı oyuncu Emerson da, "Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olarak çıktığımız bir maçı 3 gol yiyerek kaybettik. Bunların üçü de büyük dikkat hatalarından geldi. Bu maçı bir an önce unutmamız gerekiyor. Şikayet edecek ya da kendimizi kahredecek zamanımız yok. Bir an önce toparlanmalıyız" ifadesini kullandı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor taraftarları Eskişehir maçı sonrası VIP çıkışı önünde toplanarak takıma ve yönetime tepki gösterdi. Polis ekipleri, yönetimi istifaya davet eden taraftarları VIP çıkışı önünden uzaklaştırdı. Bu sırada polisle taraftarlar arasında zaman zaman arbede çıktığı gözlendi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Ersun Yanal Şenol Güneş Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title