Haberler

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Taraftarlara Hamsi İkram Etti

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında evinde karşılaşacağı Kayserispor maçı öncesi taraftarlara hamsi ikram etti.

- Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlara hamsi ikram etti

TRABZON - Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında evinde karşılaşacağı Kayserispor maçı öncesi taraftarlara hamsi ikram etti.

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçı öncesinde bordo-mavili kulüp ve Ortahisar Belediyesi'nin birlikte düzenledikleri hamsi standına Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Etkinliğe birçok taraftar da ilgi gösterirken Başkan Doğan taraftarla fotoğraf çekildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, etkinliğin düzenlenmesinde Başkan Ertuğrul Doğan'ın öncülük ettiğini belirterek, güzel bir havada taraftarlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Ertuğrul Doğan Trabzonspor Kayserispor Trendyol Süper Lig Etkinlik Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title