Haberler

Trabzonspor, Balıkesirspor'la 2-2 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor'la, 90+4'te Cardozo'nun attığı golle 2-2 berabere kaldı.

Çıkış arayan Trabzonspor iki farklı geriye düştüğü Balıkesir deplasmanında 1 puanı son saniyelerde Cardozo'nun attığı gol ile kurtardı.

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Balıkesirspor 2-2 berabere kaldı.

BAL-KES ÇOK HIZLI BAŞLADI

Maça fırtına gibi giren Balıkesirpor 6. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Vargas topu ağlara gönderdi. Trabzonspor daha ilk golün şokunu üzerinden atamadan ikinci golü kalesinde gördü. 10. dakikada savunmanın arkasına iyi sarkan Vargas kendisinin ve takımın ikinci golünü kaydetti. İlk yarıda sahada istediklerini yapamayan konuk takımda maça yedek başlayan Cardozo 31. dakikada oyuna dahil oldu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve 2-0'lık skorla taraflar soyunma odasına gitti.

CARDOZO'DAN BİR ASİST BİR GOL

Trabzonspor'u ikinci yarıda umutlandıran gol 61. dakikada geldi. Cardozo'nun enfes asistinde Mehmet Ekici'ye topu ağlara gönderdi. Uzatma anlarında sahneye çıkan Cardozo müthiş bir golle bir puanı takımına getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Óscar Cardozo Balıkesirspor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

61mobilWeb@haberler.com:

Yenince sevdamız yenilince sadakatımız artar

15
15
yanıtYanıtla
ensar Mobil-ANDROID:

iki haftadir hakemler yapiyor yapacagini TS ne yapsin

16
12
yanıtYanıtla
kuzeyinoğluMobil-ANDROID:

yeterartık sabrımız tükendi her hafta yapılan hakem hataları yüzünden Trabzonsporun direncini kırıp hakkını gaspediyorlar bu futbol federasyonun biranönce istifa etmesilazım buyönetimle türk futbolunu değil ilerletmek rezilettiler bir de seyirci maçlaragelmiyor diyorlar çokyazık maalesef türkfutbolu Fenerbahçe ve Galatasaray dan ibaret diğer takımlar fügüran

10
14
yanıtYanıtla
TurkMobil-ANDROID:

evet adam lar dogru soyluyor Gs ve Ts yenilsede berabere kalsa hakkiyladir.bak bize rakibi attirmadik ama onurlu yenildik.sizi sikeci.kumpasci adi FB yoneticileri ve adi oyu...

7
9
yanıtYanıtla
yener kibar:

ersun yenal ikinci yarıyı bitiremez trabzonun işi zor başka hoca bulamadılarmı

2
5
yanıtYanıtla
bir bilen:

emek hırsızı ts o kadar futbolcu aldı(cardozo, bosingva vb. . ) yine hüsran yine hüsran, liderlearasında uçurmç var. . . gs ye yol vermekten başak işi yok ts nin bence şampiyon olmak istiyorlarsa doğru ptt ligine 2 yılda bir şampiyon olurlar ama tabii bu kadroyla. . . yoksa oradada olamazlar, 1461 gibi alt lige giderler.

2
4
yanıtYanıtla
AnadolumobilWeb@haberler.com:

Bu adam King

6
0
yanıtYanıtla
ragi1907:

BETER OLUNNN

2
2
yanıtYanıtla
yasar tiryakimobilWeb@haberler.com:

Bize her yer 10 numara

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title