Haberler

Trabzon' Un Yeni Sorunu Forvette...

Ara Transferde Savunma ve Orta Sahaya Yaptığı Transferlerle Bu Bölgedeki Sorunlarını Halleden Trabzonspor'un, İkinci Yarının İlk İki Maçında Gol Atamaması Forvet Sorununu Gündeme Getirdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, İleri Uçta Problem Yaşadıklarını Kabul Ederken, Tecrübeli Teknik Adamın Kupa Maçının Gözde İsmi Cem Demir'i Kadroya Almaması Dikkat Çekti.

Ara transferde savunma ve orta sahaya yaptığı transferlerle bu bölgedeki sorunlarını halleden Trabzonspor'un, ikinci yarının ilk iki maçında gol atamaması forvet sorununu gündeme getirdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ileri uçta problem yaşadıklarını kabul ederken, tecrübeli teknik adamın kupa maçının gözde ismi Cem Demir'i kadroya almaması dikkat çekti.

YATTARA HASTAYDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, karşılaşmanın pozisyonsuz geçtiğini ifade ederek, "Her iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Kısacası maçın hakkı beraberlikti. Maça her iki takım da kontrollü başladı. Rakibimiz savunma güvenliğine önem verdi. Biz de savunmada çakılı oynadık. Galip gelmek istiyorduk. Ama olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Trabzonspor' un hedefi her zaman galibiyettir. Savunma ve ortasahadan memnunum. Ama ileri uçta problem yaşıyoruz. İyi hücum yapamıyoruz. Bunda Yattara' nın daha iki gün önce hastalığının etkisinden çıkması var. Hücum gücünü güçlendirmek için çalışmalar yapacağız. Sonuçta puan puandır. Artık galiyet almak zorundayız" dedi. Doğan, yeni transfer Ceyhun'u da değerlendirirken, "Manisa karşısında sahaya bir ter idmanı ile çıktı. Arkadaşlarıyla ilk kez oynuyor. Ama ileride çok faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bu arada Doğan' ın, Yattara'nın hasta olması ve Ersen Martin' in de formsuzluğuna rağmen, kupa maçındaki iyi oyunuyla göz dolduran genç forvet Cem Demir' i 18 kişilik kadroya bile almaması eleştirilere neden oldu.

Trabzonspor'un sağ kanat oyuncusu Musa Büyük, Manisa beraberliğinin ardından artık hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası olduğunu ve buna yoğunlaşacaklarını söyledi. Bordo - mavililerin suskun golcüsü Ersen Martin ise, golü özlediğini belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın eksiklikleri bulunduğunu, ancak ileriki günlerde bunları gidereceklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, maçın ardından taraftarların yönetimi istifaya davet etmesini de değerlendirirken, "Takımın bu durumda olması bizi de üzüyor. Seyircinin de üzülmesi normaldir ve tepki göstermesi doğaldır. Onlar da 3 puan istiyor. Taraftarlar oyunculara sahip çıksın. Trabzonspor, ileriki maçlarda kazanmaya başlayacaktır" dedi.

Manisa karşılaşmasının ardından dün gece geç saatlerde İzmir' den özel uçakla Trabzon' a dönen bordo - mavililer bugünü izinli geçirdikten sonra, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla başlayacak.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title