Haberler

    Tottenham Liderliği Ele Geçirdi: 1-0

    Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Tottenham, üç kez taraftarın sahaya girmesi nedeniyle duraklayan maçta Partizan'ı tek golle devirerek liderlik koltuğuna oturdu.

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda beşinci hafta karşılaşmalarında Tottenham, grupta bir iddiası bulunmayan Partizan'ı evinde 1-0'lık skorla mağlup etti ve Beşiktaş'ın Asteras deplasmanında puan kaybetmesiyle grup liderliğini ele geçirdi.

    Maçın ilk yarım saatlik diliminde mücadele iki kez sahaya seyirci girmesiyle duraklarken, 43. dakikada aynı olay üçüncü kez tekrarlanınca maçın hakemi oyunu durdurdu. Yaklaşık beş dakikalık duraklama sonrasında mücadele devam etti.

    İlk yarısı düşük tempoda geçen maçta iki takım da net gol pozisyonu üretmekte zorlandı ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

    Tottenham ikinci yarıya ise hızlı başladı. 49. dakikada Stambouli'nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Soldado'nun vuruşunda top direkten döndü ama dönen topu tamamlayan yine Stambouli oldu ve Tottenham öne geçti: 1-0.

    Maçın geri kalan bölümlerinde de baskısını sürdüren ev sahibi ekip ikinci golü ise bulamadı ve 90 dakika sonunda 1-0'lık skorla üç puanın sahibi oldu.

    Bu galibiyetle Tottenham 11 puanla grup liderliğine yerleşirken, Partizan ise 1 puanda kaldı. Tottenham, 11 Aralık tarihinde Beşiktaş ile İstanbul'da liderlik maçına çıkacak.

    UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece oynanan diğer karşılaşmalardan alınan sonuçlar şöyle:Villarreal 2-2 MönchengladbachZurich 3-1 Apollon LimassolHelsinki 2-1 KopenhagTorino 0-0 Club BruggeUEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tottenham Partizan Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title