Haberler

    Toshack: Galatasaray Derbisindeki Atmosferi Başka Yerde Görmedim

    Beşiktaş’ın eski teknik patronu John Benjamin Toshack, Türkiye’deki futbol atmosferini unutamadığını söyledi. Galli çalıştırıcı, Galatasaray derbilerini işaret ederek, çok ateşli bir ortam olduğunun altını çizdi.

    Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
    Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ünlü teknik direktör John Benjamin Toshack, Daily Mail Gazetesi'ne uzun bir röportaj verdi. Özellikle futbolculuk yıllarında Liverpool ile adı anılan ve 1997-99 yılları arasında Beşiktaş'ta görev yapan Galli teknik adam, samimi açıklamalarda bulundu.
    Hem futbolculuk hem de teknik adamlık kariyeri boyunca gördüğü en ateşli atmosferi Türkiye'de gördüğünü söyleyen Toshack, "Türkiye'de Beşiktaş'ta çalıştığım dönemlerde Galatasaray ile oynadığımız İstanbul derbisi en ateşli olanıydı. Fenerbahçe derbileri de öyleydi. Yine Fas'ta çalışırken Casablanca derbilerinde ilginç bir atmosfer oluyordu. Ama Galatasaray derbileri başka, öyle bir atmosfer başka yerde görmedim" diye konuştu.
    Futbol kariyerinde Liverpool'un farklı bir yerde olduğundan bahseden tecrübeli futbol adamı, "Real Madrid'i çalıştırmak harikaydı. Yine 10 seneye yakın İspanya'da Bask bölgesinde kaldım. Ancak Liverpool günlerim hayatımın en iyi günleriydi" dedi.
    Liverpool'da Kevin Keegan'la oynadığı günleri hala özel hatırladığını ve Liverpool'da teknik direktörlük yapamamanın kendisini üzdüğünü aktaran Toschack, 40 yıldır ayrı kaldığı eski kulübüyle ilgili olan anılarını anlattı. Bob Paisley ayrıldıktan sonra teknik adamlığa gelmeyi beklediğini aktaran başarılı çalıştırıcı, "Görevin benim olduğunu düşündüm. Ağzımda ekşi bir tat bıraktı görevi alamadığım zaman. Hep bir telefon ve çağrı bekledim" ifadelerini kullandı.
    Toshack, hayatında en iyi çalıştığı genç futbolcunun da Iker Casillas olduğunu söyledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

    Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

    Bakmadan Geçme

    Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
    Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

    Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title