Haberler

Torku Konyaspor'da Hedef Süper Lig

PTT 1.Lig takımlarından Torku Konyaspor'un Kulüp Başkanı Ahmet Şan, takıma gönül veren herkesi yanlarında görmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor'un Kulüp Başkanı Ahmet Şan, takıma gönül veren herkesi yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında görev süresinde geride kalan 14 ayı değerlendiren Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, 40 milyon liralık borcu verilen desteklerle 23 milyon liraya kadar indirdiklerini, geçen sezon yakalanan başarının tekrarlanması halinde Spor Toto Süper Lig hedefine ulaşılabileceğini belirtti.

Toplantıya Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ın yanı sıra Torku Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, Torku Konyaspor Başkanı Yardımcıları Zeki Çimen, Selçuk Aksoy, Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı da katıldı.

Şan, geçen sezon kıl payı kaçırılan Spor Toto Süper Lig hedefinin ardından yeni sezonda yeni bir yapılanma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Geçen seneki takımdan genç takım diye bahsediliyor. Bakıldığında oynayan genç oyuncuların sayısı belli. Takımımız geride bıraktığımız sezonda Spor Toto Süper Lig'in kapısından dönmüşse bunda takımın tecrübeli isimlerinin fazla sakatlık yaşamaması ve cezalı duruma düşmemelerinin katkısı büyüktü. Transfer yasağı sonrasında alt yapıdan gelen genç oyuncularımız içinde ciddi bir fırsat oldu. Oynayan oyuncularımızda bu fırsatı iyi kullandılar. Bunun dışında geçen seneki takımımızdan genç takım diye bahsetmek doğru olmaz. Doğrusu tecrübeli oyuncularla birlikte iyi bir şekilde harman edilmiş genç oyuncuların ortaya koyduğu inanılmaz performans demek daha doğru olur" dedi.

Başkan Şan, 14 aylık sürede 40 milyon TL'lik borçla devraldıkları kulübün bugüne kadar yaklaşık 17 milyon TL'lik borcunu verilen desteklerle kapattıklarını anlatarak, "Ama hala 23 milyon TL civarında bir borç var. Bu borcunda 2 milyon TL'lik kısmı 31 Aralık 2012'ye kadar ödenmesi gereken rakam. Biz geçen sene Konya'da yakalanan havanın yeniden oluşturulmasını ve el birliğiyle bu yükün altından kalkmayı planlıyoruz. Amacımız göreve geldiğimiz günde söylediğimiz gibi Torku Konyasporumuzun ulusal ve uluslar arası alanda kaybolan ve zedelenen itibarını yeniden kazanması. Bunun için yönetimde yer alan arkadaşlarımızla geceli gündüzlü yoğun bir mesai harcıyoruz. İnşallah bu sene sonunu iyi bitirir ve Spor Toto Süper Lig'e çıkarak bu borç yükünü atlatırız. Sportif başarı hedefinin yanı sıra kulübümüzde kurumsallaşma ve mali disiplin konusunda da ciddi çalışmalarımız var. Bu doğrultuda yapılan çalışmalarda Konyaspor'a gönül veren herkesi yanımızda ve destekçimiz olarak görmek istiyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Ahmet Şan Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title