Haberler

Tokat' Ta Güreş Sporuna Dev Yatırım

Tokat’ta şampiyon güreşçilerin yetişmesi amacıyla yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak olan “Güreş Antrenman ve Kondisyon Salonu” inşaatına başlandı.

Tokat'ta şampiyon güreşçilerin yetişmesi amacıyla yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak olan "Güreş Antrenman ve Kondisyon Salonu" inşaatına başlandı.

Hüseyin Akbaş, Ali Yücel, Ali Rıza Alan, Turan Ceylan, Mehmet Uzun gibi şampiyonlar sayesinde güreş tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Tokat'ta şampiyon güreşçilerin yetişmesi için adım atıldı. 1 milyon TL'lik yatırım olan uluslararası standartlarda yapılacak olan antrenman salonunda (3 adet 12x12 m ölçülerinde antrenman minderli), kondisyon salonu, 2 adet soyunma odası, sağlık odası, antrenör odası, teknik hacim odası yer alacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, Dilek Yüksel, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'in destekleri ile yapılacak olan Güreş Antrenman ve Kondisyon Salonu sayesinde Sporcu Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren güreşçilerin başarılarını artırarak Tokat'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceği belirtildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tokat Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title