Haberler

Terim'in imzasına Yunan basınından ilginç tepki: Yönetimin kararı mantıklı değil

Güncelleme:

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in, Panathinaikos ile anlaşması Yunanistan'da büyük ses getirdi. Yunan ekibinin ligde 34 puanla ikinci sırada yer almasına vurgu yapan gazeteler "Yönetimin kararı mantıklı değil ama Terim harika bir isim. Her teknik direktör gibi sahada yaptıklarıyla değerlendirilecek. Şampiyon yaparsa, her şey unutulur. Alamazsa yıla damga vurdu diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde son olarak Galatasaray'ı çalıştıran teknik direktör Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüyor. Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya varan Terim bugün yeni kulübüne imzayı atacak. Terim'in bu önemli adımı Yunan basınında da ses getirirken bir gazetede yer alan "Yönetimin kararı mantıklı değil ama Terim harika bir isim. Her teknik direktör gibi sahada yaptıklarıyla değerlendirilecek. Şampiyon yaparsa, her şey unutulur. Alamazsa yıla damga vurdu diyeceğiz" ifadeleri dikkat çekti.

"HOŞ GELDİN İMPARATOR FATİH TERİM"

Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Hoş geldin İmparator Fatih Terim" ifadeleri kullanıldı. Başarılı teknik adam da sosyal medya hesabından kulübün paylaşımını alıntılayarak "Merhaba Panathinaikos" açıklamasını yaptı. Fatih Terim bugün Atina'ya giderek kendini Panathinaikos'un hocası yapacak 1.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYORLAR

13 yıldır şampiyonluk özlemi çeken yeşil-beyazlı takım, Yunanistan Ligi'nde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. Liderlik koltuğunda 35 puanla PAOK oturuyor.

Terim'in Panathinaikos ile anlaşması Yunan basınında ses getirdi: 30 yıldır tarih yazıyor

"TERİM 30 YILDIR TARİH YAZIYOR"

Panathinaikos Futbol Kulübü'nün sahibi Giannis Alafouzos'in sahibi olduğu SKAI MediaGroup bünyesinde yer alan https://Sport-fm.gr sitesinin manşeti şu şekilde gördü; "İmparator Fatih Terim: 30 yıldır Galatasaray ve Türkiye ile tarih yazıyor."

"YÖNETİMİN KARARI MANTIKLI DEĞİL AMA TERİM HARİKA BİR İSİM"

Sitenin editörlerinden Tasos Nikologiannis konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; "Ivan Jovanovic'in görevinden alınması pek anlaşılabilir bir karar değil ama Panathinaikos'da bu ilk garip karar değil. Jovanovic geldiğinde sıfırdan bir takım aldı, çok büyük zorluklarla liderlik ederek ilk yıl kupayı kazandı. Takımın geleceği için önemli adımlar attı. Yönetimin kararı mantıklı değil ama Terim harika bir isim. Her teknik direktör gibi sahada yaptıklarıyla değerlendirilecek. Şampiyon yaparsa, her şey unutulur. Alamazsa yıla damga vurdu diyeceğiz. Jovanovic'e en azından bir teşekkür borçluyuz."

Terim'in Panathinaikos ile anlaşması Yunan basınında ses getirdi: 30 yıldır tarih yazıyor

BASKETBOLDA ATAMAN, FUTBOLDA TERİM

Panathinaikos futbol takımının Fatih Terim ile anlaşma durumunda kulübün iki ana branşının da birinci adamı Türk olacak. Panathinaikos'un basketbol takımı yazın başantrenörlüğe Ergin Ataman'ı getirmişti. Panathinaikos Futbol A Takım teknik direktörlüğüne Fatih Terim'in getirilmesi durumunda kulübün iki ana branşında da antrenör olarak iki Türk görev almış olacak.

3. KEZ YURT DIŞI GÖREVİ

70 yaşındaki teknik adam, Panathinaikos ile birlikte kariyerinde 3. kez Türkiye dışına çıkmış olacak. Galatasaray ile 1996 - 2000 yılları arasında 4 lig şampiyonluğu ve 1 UEFA Kupası kazandıktan sonra Fiorentina'ya giden Terim, bir sonraki sezon da Milan'ı çalıştırdı. O tarihten sonra Milli Takım ve Galatasaray'da görev alan deneyimli teknik adam, 10 Ocak 2022'den beri kulüp çalıştırmıyordu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Panathinaikos Milli Takım Fatih Terim Galatasaray Yunanistan Gazeteler Fatih Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

Export 86:

Oh be kurtulduk

53
18
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Orası da karışır , bence

52
10
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

yunan futbolundan artık hayır gelmez, kutlamalar başlasın

23
9
yanıtYanıtla
Motto Premium:

şu boş yorumlara bak:)))

0
1
yanıtYanıtla
Motto Premium:

bu ismi ona siz verdınız İMPARATOR şimdi niye karnınız agrıyor,adamın basarılarını görmeyen kör gözler.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title