Haberler

Steaua Bükreş, Maça Logosunu Kapatarak Çıktı

Güncelleme:

Açılan davadan sonra amblemini, ismini ve renklerini kaybeden Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş, maça logosunu bantlayarak çıktı.

Romanya Ligi'nde 25 kez şampiyonluk, 21 kez de lig kupası sevinci yaşayan Steaua Bükreş zor zamanlardan geçiyor. 1998 yılına kadar orduya ait olan Romanya temsilcisi o tarihten sonra özelleştirildi. Ancak bakanlığın açtığı davayla kulüp, amblemini, ismini ve renklerini kaybetti.

LOGOYU BANTLA KAPATTILAR

Mahkeme ilginç bir karara imza atarken; verilen hüküm daha ilk maçta yerine getirildi. İç saha maçına deplasman formasıyla çıkan, logosunu bantla kapatan ve skorboard da "ev sahibi" ismini kullanan Steaua Bükreş'i çok daha zor günler bekliyor.

KUPALARI DA KAYBEDEBİLİRLER

Mahkemeye yazılı itirazda bulunan Steaua Bükreş haklı bulunmaması halinde şampiyonluk kupalarını da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Tüm bu olumsuz gelişmeler devam ederken UEFA, Steaua Bükreş'in perşembe günü Dinamo Kiev ile oynayacağı Avrupa Ligi maçında amblemini, renklerini ve logosunu kullanabileceğini açıkladı.

1985-86 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Steaua Bükreş, aynı sezon UEFA Süper Kupası'nı da müzesine götürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Romanya Bükreş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

yürek ister:

bizde böyle bi hukuk yok şaşırmayın şike yapana kupa penaltı uzatmalar bedava ayrıca şike sahibi siyassete dahil edilir kıyakları devam etmektedir patron çıldırdıııııııı

4
4
yanıtYanıtla
KÜRT ŞİVANMobil-ANDROID:

musa oktay. ne alaka blader ?

1
4
yanıtYanıtla
musa oktay:

her yeni eskir her genç yaşlanır her doğan ölür.

2
1
yanıtYanıtla
batur1903:

Yeterince açıklayıcı bir haber değil. Dava konusu ney?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title