Haberler

Akhisar Bursaspor'u Devirdi, Sağlam İstifaya Davet Edildi

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u 3-1 mağlup ederken yeşil beyazlı taraftarlar "Kasabaya bizleri rezil ettiniz'' ve ''Ertuğrul istifa" tezahüratları yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Akhisar Belediyespor, sahasında karşılaştığı Bursaspor'u 3-1 mağlup etti. Yeşil-Beyazlı taraftarlarla arası açık olan Ertuğrul Sağlam'ın da geleceği riske girdi.

RODALLEGA 2 GOL ATTI

Kolombiyalı golcü Rodallega, attığı 2 golle yıldızlaşırken, Akhisar'ın diğer golü Bruno Mezenga'dan geldi. Konuk takımın tek sayısını Dzsudzsak attı. Bu sonucun ardından Cihat Arslan'ın öğrencileri 22 puana yükselerek zirve iddiasında 'Ben de varım' dedi. Bursaspor ise 15 puanla 9.sırada kaldı.

"KASABAYA BİZİ REZİL ETTİNİZ"

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte kale arkasında yer alan Bursasporlu taraftarlar teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet etti. Yeşil beyazlı taraftarlar "Kasabaya bizleri rezil ettiniz" ve "Ertuğrul istifa!" tezahüratları yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Ertuğrul Sağlam Bursaspor Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500

Yorumlar (64)

NR:

TARAFTAR HAKLI, AMA ERTUĞRULDAN DEĞİL, TAKIMI SATAN YÖNETİMDEN HESAP SORMALILAR.

14
0
yanıtYanıtla
nankörler:

Bu bursa taraftari kadar nankör taraftar var mi acaba

11
2
yanıtYanıtla
DEVLET TAKIMI BURSA:

ŞU BURSAYA DEVLET TAKIMIDIR ETİKETİ YAPIŞTI VE ÇIKACAK GİBİ DE DEĞİL MALESEF. KEŞKE HİÇ ŞAMPİYON OLMASAYDI O SENE. AMA BU LAKAP ZOR ÇIKAR . HERKESİN DİLİNDE BURSA DEVLET TAKIMI.

8
4
yanıtYanıtla
Maskeli:

ucuz etin yahnisi diye tabir vardır. Ertuğrul hoca ne yapsın? oyuncuların kumaşı ortada.

12
0
yanıtYanıtla
BURSA DEVLET TAKIMI OLMAYI UNUT:

EYY BURSA ARTIK DEVLET DESTEĞİNDEN BİR ŞEY BEKLEME. . NE YAPARSAN KENDİN YAPARSIN. . O DÖNEM BİTTİ. BİLİYORUM BU KÖTÜ BİR ALIŞKANLIK NASIL OLSA DEVLET BABA ARKAMIZDA BİR ŞEKİLDE YIRTARIZ GENE RUH HALİ VAR. AMA BU SİZİN İÇİN İYİ OLMAZ. ÇALIŞIN HAK EDİN. KARANLIK İŞLERE TEVESSÜL ETMEYİN. _ -

7
4
yanıtYanıtla
KAĞITTAN KAPLANLAR:

ULAN İYİ Kİ DERİN DEVLET SİZİ BİR KEZ ŞAMPİYON YAPTI-HER SENE ŞAMPİYONLUK OLMAZ-SİZİN İÇİN HEDEF 5-10 ARASI LİGİ BİTİRMEK. HADDİNİZİ BİLİN.

9
1
yanıtYanıtla
Bursa BursaMobil-ANDROID:

Bursaspor 5 büyükten biridir herzamanda ligi genelde ilk 5 içersinde bitirmiştir.

4
6
yanıtYanıtla
MAHONİ:

ERTUĞRULUN BURDA SUÇU YOKKİ BATALLAYI BELUSCHİYİ FERNANDAOYU OZANI VOLKANI ERTUĞRUL MU SATTI YÖNETİM SATTI TEPKİ KOYACAKSAN YÖNETİME KOY

9
0
yanıtYanıtla
KANDIRILAN BURSALI:

BİZ BURSALILAR SANDIK Kİ DEVLET HER SENE BİZİ ŞAMPİYON YAPAR:))) OYSA HAYATIN GERÇEKLERİ BÖYLE DEĞİLMİŞ :))))

4
4
yanıtYanıtla
Bursa BursaMobil-ANDROID:

Buradan Bursasporun şampiyonluğuna dil uzatan kendini büyük tabir eden takım ve taraftarları.Bursaspor şampiyon olduğu yıl hepinizi içerde dışarda yenmedimi hanginizden puan almadı.Hepinizi ezmedimi ne çabuk unuttunuz.

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title