Haberler

Sow Penaltı Atarken 12 Futbolcu Ceza Sahasına Girdi, Hakem Görmedi

Güncelleme:

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında Sow, penaltı atışı yaptığı sırada ceza alanına 12 futbolcu birden girdi. Kural gereği hakemin atışı tekrar ettirmesi gerekirdi.

Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un 2-2 berabere kaldığı maça damga vuran pozisyonların başında, 90+2. dakikada sarı lacivertli takım lehine verilen penaltı geldi. Hemen herkes hakem Tolga Özkalfa'nın yanlış karar verdiği görüşünde birleşirken, Özkalfa'nın bir hata da penaltı atışı sırasında yaptığı ortaya çıktı.

12 FUTBOLCU CEZA SAHASINA GİRMİŞ

Fenerbahçeli Sow penaltı vuruşunu yapmadan önce ceza alanı içine tam 12 futbolcu birden girdi. Kural gereği bu tip pozisyonlarda hakemin atışı tekrar ettirmesi gerekiyor. Ancak Tolga Özkalfa ve yardımcıları ceza alanına 12 futbolcunun birden girmesini görmedi. Olayın daha ilginç yönü, golle sonuçlanan vuruş sonrası Eskişehirspor'dan herhangi bir futbolcu ya da antrenör de itiraz etmedi.

Özellikle uzatma dakikalarında Fenerbahçe'ye verdiği penaltı kararıyla eleştirilen Tolga Özkalfa'nın Sow'un penaltı atışı esnasında ceza sahasına giren 12 futbolcuyu görememesi futbol kamuoyunda sıkça konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tolga Özkalfa Eskişehirspor Fenerbahçe Moussa Sow Spor Haberler

500

Yorumlar (42)

REKLAMIN KÖTÜSÜ OLMAZ:

HERKESİN DERDİ FENER OLMUŞ. DEMEKKİ HERKESE İYİ KOYMUŞ ! :))

12
41
yanıtYanıtla
Futbola bak beMobil-IOS:

Fener ve Türk futbolu

8
22
yanıtYanıtla
oktay Mobil-ANDROID:

gol oldumu giren cikan onemli degil. hey gidi fenerasyon

20
2
yanıtYanıtla
adam@mynet.com:

Eskişehir neden itiraz etsin. hüküm verilmiş. karar değişmeyecek. rezilliğin bini bir para. böyle adamlar bırakın hakemlik yapmayı utancından sokağa çıkmamalı ama, karakter meselesi. . .

20
2
yanıtYanıtla
yükselişMobil-ANDROID:

adaletin olmadigi ülke Türkiye.

19
3
yanıtYanıtla
GEZGİN.:

Neden Fenev e GOL lazım olduğu zaman maçlar 90 dakikadan fazla oynanır. ve GOL olur maç 90 da biter ????

12
8
yanıtYanıtla
mhmt:

penaltı penaltı degil ki kuralı uygulasın ha penaltı kaçsaydı o kural uygulanırdı

17
2
yanıtYanıtla
yüce onos Mobil-ANDROID:

hedef 1milyon penaltı

12
6
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

türk futbolunu bu hale getiren ekran başında ahkam kesen eski hakemler eski futbolcular utansın ucuz penaltılar yedi dakika maç uzatma nerde görülmüş böyleşey ayıp ayıp çok ayıp veyazık ana dolu takımı da insan ordada ekmeğini toptan kazanan futbulcu var

16
1
yanıtYanıtla
gökhan:

gol olmasaydı muhtemelen atış tekrarlanırdı amaç belli zaten. . . .

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title