Haberler

Somaspor 4 transfer birden açıkladı

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Somaspor, Isparta 32 Spor maçı öncesinde 4 yeni transferi duyurdu. Ayrıca, Yeni Soma Stadı'nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Isparta 32 Spor'la ile kozlarını paylaşacak Somaspor 4 transfer birden açıkladı. Siyah-beyazlılar, Altınordu'dan Kenan Farklı, Bulancakspor'dan Rıdvan Dönmez, Hendekspor'dan Kamil Fidan ve Kırkağaç Acar İdman Yurdu'ndan Ceyhan Çoban'ın transferinin resmileştiğini duyurdu. Somaspor, Kenan ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Rıdvan, Kamil ve Ceyhun'la ise 3'er yıllık mukavele yaptı.

Somaspor'un karşılaşmalarına ev sahipliği yapması planlanan Yeni Soma Stadı'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Nazım Yavuz Stadı'nın olduğu yere inşaası yapılan Yeni Soma Stadı bünyesinde protokol fuayesi ve salonu, basın fuayesi ve salonu, 4 adet sporcu soyunma odası, seyirci fuayeleri, idari birimler, 2 adet antrenman salonu, 2 adet ticari birimler, atölye ve salonlarını barındıracak. Yeni Soma Stadı'nın, 2023-2024 futbol sezonunun ikinci yarısının başında açılması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Isparta Spor Soma Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title