Haberler

Bülent Uygun'dan çok konuşulacak Galatasaray maçı yorumu: Bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray ile yapacakları maçta puan veya puanlar almak istediklerini söyledi. Uygun, "Biz sadece çıkacağız futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa en güzel şekilde onu yapacağız. Sonra bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak" dedi.

Süper Lig ekibi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 35. haftada deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maç hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"PUAN ALMAK İSTİYORUZ"

Uygun, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Açıkçası Avrupa kupalarına gidecek son takımın belirleneceği bir sürece girdik. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Futbol adına güzelliği yansıtmak, oyun anlayışımızın, bireysel yeteneklerimizin sergilendiği güzel bir maç diliyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gücünü bilmeyen yoktur. Dolayısıyla çok zor bir maça gidiyoruz. Burada puanlar alabilmek için mücadelemizi vereceğiz." diye konuştu.

"BİZE KİM NASIL DAVRANIYORSA KARŞILIĞINI ALACAK"

Galatasaray maçının şampiyonluk yarışında önemli olduğunun sorulması üzerine konuşan Uygun, "Şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor, kendi takımımda ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Dört büyük takıma karşı da çıktık en üst seviyede maksimum mücadelemizi verdik. Dolayısıyla kimin ne olduğu beni ve camiamızı çok fazla ilgilendirmiyor. Onların göstereceği performansı, yaşananları herkes fazlasıyla görüyor. Biz sadece çıkacağız futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa en güzel şekilde onu yapacağız. Sonra bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak."

Takımın yıldızı Rey Manaj'ın Konyaspor maçında aldığı darbeden dolayı küçük bir sakatlığının bulunduğunu, antrenmanlara yarından itibaren katılacağını ifade eden antrenör, Galatasaray maçında kaleci Ali Şaşal Vural'a şans vereceğini dile getirdi. Uygun, diğer kaleci Nikolic'in performansından da memnun olduğunu söyledi.

Ali Şaşal Vural ile yönetimin görüştüğünü belirten Uygun, "Ali Şaşal ve Nikolic ile yeni sezonda devam ediyoruz. Başkanımız prensip olarak Ali ile anlaştı. Rey Manaj çok iyi topa vurabilen ve sürati de çok iyi olan biri. Sırtı da minder görmeyen Taha Akgül gibi. Gerçekten güçlü ve mücadeleci. Hakemler maalesef ona yapılan faulleri görmezlikten geliyor. Zaten bizim hakemler genelde görme özürlü olduğu için o yüzden söylenecek çok fazla bir şey yok. Gördüklerini veremiyorlar, verdiklerini yanlış veriyorlar. Biz de bir an önce hakemlerin kalitelerini yükseltmelerini bekliyoruz. Ülkede her şey yükseliyor, onların problemleri bütün Türk futbolunu etkiliyor. Hakemler profesyonel ve onları yetiştiren bir teknik direktörleri olmalı. VAR kayıtları Kulüpler Birliğinde başkanlar tarafından dinlenmeli. Aylık 100 bin lira maaşı olup iyi yönetirlerse maç başı 25 bin lira primleri olmalı. Bununla beraber kötü yönettiklerinde de alt liglere doğru gitmeli. İşte o zaman adil, hakkaniyetli, her gördüğünü çalan, takımları ayırmayan bir hakem camiası olur" dedi.

Bülent Uygun'dan çok konuşulacak Galatasaray maçı yorumu: Bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak

Bülent Uygun'dan çok konuşulacak Galatasaray maçı yorumu: Bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak

Kaynak: AA / Spor

Bülent Uygun Galatasaray Sivasspor Futbol Spor Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (13)

Köksal Çelik:

Klasik fenerbahçeli sanırsam zamanında şikeden hüküm giymişti şaşırtmadı hatta fener maçında takımı penaltı kazandığında bile sevinmemişti

113
72
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Sanırsam sende klasik GsTff lisin :)

yanıt14
yanıt8
JokerAllame:

İnşallah Fenerbahçenin başında görürüz seni Fenerin Fenerden başka dostu yok

35
92
yanıtYanıtla
Cem Kınıklı:

tam yeri, yakışır ..

yanıt50
yanıt9
SAMET TEMAS:

dedi şikeden hapis yatan adamsı adam.

83
21
yanıtYanıtla
Mehmet Sinan Bayram:

yinemi fenere mac sattin bulentt :)

28
23
yanıtYanıtla
Musa p:

Biz dediği fener bahçe yanlış anlaşılmasın

25
8
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

antipatik

24
5
yanıtYanıtla
Seko:

Ne demiş ne demiş....

7
0
yanıtYanıtla
EmiDemi:

Abi,tüm ligi siraya gecirmis,2 sezon‘dur tuttugunu öpmüs,tutamadiginida sonraya birakmis,kirmadik rekor birakmamis,ne kadiköy demis ne inönü demis önüne gelene vur allahim vur yapmis,yapmadigi tek yer kulaklarinin arkasi kalmis,yeri gelmis zil zurna sarhos 3‘er 3‘er öpmüs,yeri gelmis sahaya sürülen bebelerini teselli etmis,yeri gelmis 30’cu saniyede öpmüs,yeri gelmis 90 + 10’da sevmis,ama bunlar hala yok tff yok mhk diye aglamaktan vazgecmiyor ve hala akillanmiyorlar !!! O zaman bunlara ne yapilmali?? 19.05.2024 günü hele bir gelin Ali Sami Yene,bakin daha size neler yapacak GALATASARAY neler.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title