Haberler

Sivasspor Maçının Ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Sivasspor'u 6-2 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maç yorumundan önce Türkiye'nin başı sağolsun." dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Sivasspor'u 6-2 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maç yorumundan önce Türkiye'nin başı sağolsun. Daha önce de söylemek istedim ama fırsat olmadı. İlk devre bence temposu çok düşük maç oldu. Kuru sahada oynadık. 2-0'dan sonra ben daha fazla top kontrolü bekledim takımımdan. Karşımızda çok iyi organize olan çabuk kontratağa çıkan, korner ve frikikleri iyi kullanan bir takım vardı. 3'üncü golden sonra maçın şekli değişti çok güzel goller oldu. Daha fazla da atabilirdik. 2-3 kez boş kaleye atamadık. Sonuçta mutluyum. İlk kez içerde bu kadar gol attık. Takımımdan umutluyum. Büyük maçlardan sonra maalesef böyle maçlar zor olur. Çok maç var. Yapacağımız çok iş var. Çok mutluyum ama oyun olarak sahada daha iyi olabiliriz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, "Bizim için şansız bir yenilgi aldık. Sivasspor'da göreve başladığım günden bu yana, hatta antrenörlük hayatımda bu kadar bireysel hata yapan bir takım görmedim. 2-1'den sonra yediğimiz 3'üncü gol krılma noktası oldu. Bu golü yemesek maçı çevirebilecek oyuncuları sahaya sürecektim. Ama olmadı. Klasik olacak ama önümüzdeki haftalara bakacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title