Haberler

Sivasspor, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Servet Çetin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve taktik çalışmalar yapıldı. Sivasspor, maç saatini beklemek üzere kulüp tesislerinde kampa girdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak Sivasspor bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Servet Çetin yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapan Yiğidolar son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlılar antrenmanın ardından kulüp tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Sivasspor ile Kasımpaşa yarın saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Servet Çetin Kasımpaşa Sivasspor Trendyol Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title