Haberler

    Sivasspor - Beşiktaş Maçının Tarihine Slaven Bilic Karar Verdi

    Haftasonu Sivasspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yönetim, tarihi pazartesi olarak belirlenen maçı cuma ya da cumartesi'ye almak isterken son sözü Bilic söyledi.

    Beşiktaş ligin 23. haftasında 9 Mart Pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacaktı. Yönetim 12 Mart Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçını düşünerek Sivas karşılaşmasının tarihinin değiştirilmesi konusunda TFF’ye başvurmuştu.

    Yönetim ile yetkililer arasında yapılan toplantı sonrası karşılaşmanın cuma ya da cumartesi oynanması konusunda mutabakata varıldı.

    "Konstantrasyon sıkıntısı çekeriz"


    Ancak devreye teknik direktör Bilic girdi. Başarılı çalıştırıcı, Siyah-Beyazlı yöneticilere "Pazar gününden sonra yorgun olan takıma 2 gün izin verdim. Çarşamba günü bir araya geleceğiz. Sivas maçını cuma ya da cumartesi oynarsak takımın konsantrasyonu konusunda sıkıntı yaşarız. Ancak pazartesi oynarsak da Sivas gibi zorlu bir deplasman sonrası Belçika'da yorgunluk sıkıntısı yaşarız. Bu nedenle bu müsabakanın pazar günü gündüz oynanması bizim için ideal" diyerek görüşünü bildirdi.

    Pazar için ısrarcı oldu


    Bilic'in ısrarı karşısında yönetim bu teklifi TFF yetkililerine iletti. TFF de maçı pazar günü saat 14:00'e aldı. Böylece bir anlamda Beşiktaş Teknik Direktör Bilic maçın tarihini belirlemiş oldu. Geçen hafta oynanan ve 2-2 berabere biten Balıkesir maçında takımın yorgunluğu dikkat çekmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title