Haberler

    Şenol Güneş'ten Galibiyet Formülü

    Benfica ve Başakşehir karşısında yapılan 2 geri dönüşle alınan 1'er puanın ardından çıkacakları maçtan 3 puanla ayrılacaklarına olan inancının tam olduğunu söyleyen Güneş, "Zorlu bir atmosferde zorlu bir derbiye çıkacağız. Kimse 90 dakika boyunca mücadeleyi elden bırakmasın.

    Benfica ve Başakşehir karşısında yapılan 2 geri dönüşle alınan 1'er puanın ardından çıkacakları maçtan 3 puanla ayrılacaklarına olan inancının tam olduğunu söyleyen Güneş, "Zorlu bir atmosferde zorlu bir derbiye çıkacağız. Kimse 90 dakika boyunca mücadeleyi elden bırakmasın. Kalecisinden hücum oyuncusuna kadar herkes görevini eksiksiz yerine getirecek" ifadelerini kullanarak oyuncularına hedefi gösterdi.



    Kartal'da 4 eksik var



    Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe derbisine 4 oyuncusundan yoksun olarak çıkacak. Aşil tendonundan yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Caner Erkin'e ek olarak ayağındaki kırık nedeniyle tedavisi süren Anderson Talisca bu akşamki maçın kadrosunda yer almayacak. Omuzlarından yaşadıkları sakatlıkları atlatan Aras Özbiliz ile Veli Kavlak ise tedavilerinin devam etmesi sebebiyle bu akşamki maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.



    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Başakşehir Benfica Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title