Haberler

Şampiyon Güreşçilerden Vali Can'a Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Demirtaş ve Kaya'nın aileleri ile birlikte Vali Can'ı ziyareti Vali Can'ın güreşçilere altın takması Vali Can'ın konuşması Vali Can'ın güreşçileri ağırlaması Şampiyon güreşçilerden Vali Can'a ziyaret Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda altın madalya kazanan Soner Demirtaş ile 65 kiloda gümüş madalya elde eden Mustafa Kaya, Tokat Valisi Cevdet Can'ı ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Demirtaş ve Kaya'nın aileleri ile birlikte Vali Can'ı ziyareti

Vali Can'ın güreşçilere altın takması

Vali Can'ın konuşması

Vali Can'ın güreşçileri ağırlaması Şampiyon güreşçilerden Vali Can'a ziyaret

Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda altın madalya kazanan Soner Demirtaş ile 65 kiloda gümüş madalya elde eden Mustafa Kaya, Tokat Valisi Cevdet Can'ı ziyaret etti.

Vali Can, ziyarette yaptığı konuşmada, iki güreşçiyi başarılarından dolayı kutladı.

Tokat'ın geçmişten bu tarafa şampiyon güreşçiler yetiştirdiğini dile getiren Can, "Biliyorsunuz Tokat güreşçi yatağı, hep öyle anılmıştır. İşte yatak da böyle güzel olunca şampiyonlar da çıkıyor. Ama buradaki en büyük güç de kendilerinin gayretleri ve ailelerin desteği. Her iki sporcumuz da Tokat'ta yetişmiştir. O yüzden Tokat'ın geleceği parlak.Tokat yeniden ayağa kalkacak, şampiyonlarımız bunu ispatladı" dedi.

Güreşçiler Soner Demirtaş ve Mustafa Kaya ise kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Daha sonra Vali Can, iki güreşçiyi altın ile ödüllendirdi.

Kaynak: AA / Spor

Letonya Tokat Riga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title