Haberler

    Robinho Resmen Sivasspor'da!

    Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Brezilyalı futbolcu Robinho ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

    Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivas spor, Brezilyalı futbolcu Robinho ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

    Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda yaklaşık bin taraftarın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Robinho, sahaya "Merhaba Gardaş" diyerek çıktı.

    Sivas spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, törende yaptığı konuşmada, programa katılan taraftarlara teşekkür etti.

    Daha önce şehre gelen ve takıma renk katan oyuncuların güzel anılarla ayrıldığını söyleyen Otyakmaz, şöyle konuştu:

    "Geçmiş yıllarda takımımızda teknik direktörlük yapan Roberto Carlos ile futbolcumuz Cicinho gibi çok değerli futbol adamlarının kulübümüz hakkında yapmış oldukları lansmanla alakalı bu transferler. O yüzden kulübümüzün bu güzel özelliğini hiçbir zaman terk etmeden bu tür transferleri şehrimiz, takımımız ve sizler için yapmaya devam edeceğiz. Robinho çok değerli bir oyuncu ve hocamızın istemesi halinde Evkur Yeni Malatya spor karşılaşmasında sahaya girebilecek durumda."

    Otyakmaz, Robihno transferinin kulübe, camiaya ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileyerek, taraftarın desteğiyle büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını dile getirdi.

    Konuşmanın ardından Robinho, kendisini kırmızı-beyaz renklere bağlayan 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

    İmza töreninin ardından Robinho sektirdiği topları taraftarlara attı. Taraftarlar, Robinho ve Başkan Otyakmaz'a sık sık tezahüratta bulundu.

    Brezilyalı futbolcu, 70 numaralı forma ile basın mensuplarına poz verdi.

    "Telefon görüşmesinden 25 saat sonra imza töreninde"

    Törenin ardından, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle stadın içinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Robinho, Sivas spor'un büyük bir projesi olduğunu ve bu projeye katılmak istediğinden dolayı Sivas'a geldiğini dile getirdi.

    Daha önce Sivas spor'da görev yapmış Roberto Carlos ve Cicinho ile sürekli iletişim içerisinde olduğunu belirten Robinho, "İyi bir kulüp olduğunu, iyi bir atmosferin, taraftarın iyi olduğunu söylediler. Cicinho ile birlikte oynamıştım, iyi bir arkadaşım, onun tavsiyeleri üzerine Sivas spor'a gelmeyi tercih ettim." dedi.

    Süper Lig'in gerçekten zor olduğuna işaret eden Robinho, Brezilyalı çok sayıda oyuncunun bu ligde oynadığını bildiğini aktardı.

    Robinho, 7 numaralı formayı istediğini ancak 70 numaralı formayı giyeceğinin sorulması üzerine ise "Önemli olan numaralar değil, iyi oynamam. 7 veya 70 hiç fark etmez. Önemli olan oynamak." ifadelerini kullandı.

    Otyakmaz da burada yaptığı açıklamada, bilinen, kendini kanıtlamış ve Türk futboluna katkısı olabilecek oyuncuları transfer etmeye gayret ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

    "Robinho transferinde 'acaba rakam olarak anlaşabilir miyiz?' diye düşündük. Daha sonra görüştük, Sivas spor'un bütçesinin dahilinde kaldığını gördükten sonra da 'gelmek isteyip, istemediğini' sorduk, o da gelmek istediğini söyledi. Bu konuşmayı yaptıktan 25 saat sonra oyuncu şu anda burada. Bu mevkiye yerli oyuncu transfer etmeyi arzu etmiştim fakat kendisi oynadığı takımda 21 kişilik kadroya girememiş olmasına rağmen İstanbul'da kalmayı tercih etti. Türk futbolcularının bu anlayışını kınıyorum. Dünyaca ünlü bir futbolcu, çok üst düzey takımlarda oynamış bir futbolcu, telefonla görüştükten 25 saat sonra bugün burada imza törenindeyiz. Şehrimize bir heyecan getirdiğini görüyoruz. Hem de Türk futbolunu spor dünyasında tekrar gündeme taşıyacak bir transfer bu."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos Sivasspor Robinho Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title