Haberler

Roberto Carlos: Fenerbahçe'ye İmza Atmadan Önce Chelsea ile Görüştüm

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan efsane isim Roberto Carlos, "Fenerbahçe'ye gitmeden önce Chelsea ile masaya oturduk ama anlaşamadık." dedi.

Fenerbahçe'nin 2007'de kadrosuna kattığı Roberto Carlos, transfer süreci hakkında İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

"ABRAMOVICH İLE GÖRÜŞTÜK"

Fenerbahçe ile anlaşmadan önce Chelsea ile masaya oturduğunu itiraf eden Roberto Carlos, "2007'de Paris'te Chelsea'nin başkanı Roman Abramovich ile görüştük" ifadelerini kullandı.

"ANLAŞMAZLIKLAR YAŞADIK"

Abramovich ile anlaşamadığını dile getiren Roberto Carlos, "Bir toplantı yaptık ancak sözleşme teklifiyle ilgili anlaşmazlıklar yaşadık. Herhangi bir anlaşma yapmadık" şeklinde konuştu.

Premier Lig'den sadece Chelsea'den teklif aldığını vurgulayan Carlos, "Herkes Chelsea, Manchester City, Tottenham ve Arsenal gibi kulüpler oynamak ister. Bu kulüpler Real Madrid gibi her oyuncunun oynamak isteyeceği takımlardır ancak anlaşamadık" dedi.

Chelsea ile anlaşamayan Roberto Carlos 34 yaşında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 2.5 sezon sarı-lacivertli formayı giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Roberto Carlos Fenerbahçe Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title