Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Ali Koç'a ağır suçlama: Benim anneme kasten küfrettiriyorsun

Güncelleme:

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile tartışan Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Fenerbahçe taraftarının, 2016 yılında Beyaz TV'nin kanal binası önündeki protesto görüntülerini paylaşan Kütahyalı, "Ali Koç... Eserinle gurur duyabilirsin. Benim anneme kasten küfrettiriyorsun. Al izle" notunu düştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Beyaz TV'de Derin Futbol programına konuk olması ve burada yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı ile sert bir tartışma içerine girmesi gündeme bomba gibi düştü.

"ANNEME KASTEN KÜFRETTİRİYORSUN"

Olayın yankıları sürerken Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. 2016 yılında Fenerbahçe taraftarının, Beyaz TV'nin kanal binası önündeki protesto görüntülerini paylaşan Kütahyalı, "Ali Koç… Eserinle gurur duyabilirsin. Benim anneme kasten küfrettiriyorsun. Al izle… Kendi 4 senelik başarısızlık tablonu örtmek, nefret ettiğin Aziz Yıldırım'ı yeniden yanına çekmek, tribünleri konsolide etmek için sürekli bana yükseldin. Bu gece her şeyi planlı yaptın Koç" ifadelerini kullandı.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın o paylaşımı;

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Ali Koç'a ağır suçlama: Benim anneme kasten küfrettiriyorsun

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, dünkü programda başta 3 Temmuz süreci olmak üzere birçok konuda tartıştı ve ikili arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

"AZİZ YILDIRIM'IN ADINI AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEKECEKSİN"

Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'a yönelik, "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı" dedi.

Bunun üzerine Kütahyalı'ya tepki gösteren Koç, "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden oldu. Kul hakkı yedin. Bu senin alnından silinmeyecek. Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Karşımdaki zat yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniyordu destekçilerinden, sempatizanlarından ve de daha kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsü. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin!" ifadelerini kullandı.

TANSİYON SIK SIK YÜKSELDİ

Programın son anlarında iki isim arasındaki tansiyon artarken, Ali Koç, son olarak, "Rasim Bey, ailemin ağzını adına alana kadar her şey güzeldi. Daha bitmedi, dışarıda da devam edecek. Futbolda temizlik lazım, inşallah Allah basından da senin gibileri temizler" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Hayri :

kimsenin bir yere toplandığı yok bu rasim denen zırva provokasyon yaparak durumu kurtarmaya çalışıyor artı sen bu gune kadar hakaret yemekten zaten kösele olmuşsun

87
16
yanıtYanıtla
Cengo bjk bjk:

Oraya toplanan taraftar başlı başına ahlak yoksunu kim olursa olsun orası neticede tartırşma programı herkes özgür düşüncelerini paylaşabilir toplanıp küfür etmek nedir koc madalyamı taktı size o işi yaptıktan sonra merak ettim

42
61
yanıtYanıtla
Emin Er:

İlgili video 2016 yılında çekilmiştir. Araştırmadan yargılamamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

yanıt64
yanıt23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title