Haberler

Pepsi Ronaldo'dan Özür Diledi

Güncelleme:

Pepsi, İsveç-Portekiz maçı öncesi reklam kampanyalarında Cristiano Ronaldo'ya sınırı aşan göndermeler yapınca özür dilemek zorunda kaldı.

Dünyaca ünlü içecek firması Pepsi, Cristiano Ronaldo'dan özür dilemek zorunda kaldı! Bunun nedeni firmanın Portekizli yıldızı reklamlarında oldukça sıra dışı bir şekilde kullanmasıydı.

Cristiano Ronaldo, 2014 Dünya Kupası elemeleri play-off rövanş maçında İsveç ağlarına 3 gol göndererek Portekiz'i adeta tek başına Brezilya'ya taşıyan isim olurken, bu performansıyla futbol kamuoyunu da adeta kendisine hayran bıraktı.

PEPSI TEPKİ TOPLADI

Ancak İsveç için durum öyle değil… Ünlü ABD'li içecek firması Pepsi'nin İsveç'te faaliyet gösteren ofisi, Portekiz'le oynanacak maç öncesi yayınladığı reklamlarında Ronaldo'yla özdeşleştirilen bir voodoo bebeğine büyü yaptığı izlenimini yaratıp, onu başta tren raylarında olmak üzere çeşitli şekillerde öldürmeye çalışınca, hem yıldız oyuncuyu, hem de onun geniş hayran kitlesini karşısına almış oldu.

ÖZÜR DİLEDİLER

Pepsi İsveç Ofisi, özellikle Portekiz'den gelen tepkiler, sosyal medya araçlarından Facebook'ta oluşturulan ve yüz binlerce kişinin desteklediği 'Bir daha Pepsi içmeyeceğim' kampanyasını görünce reklamı nedeniyle Ronaldo ve hayranlarından özür dilemek zorunda kaldı.

KAMPANYAYI DURDURDULAR

Spordaki rekabetçi ruhu hiçbir zaman kötü bir şekilde kamuoyuna yansıtmak istemediği açıklayan firma, gelen tepkiler nedeniyle kampanyayı hızlı bir şekilde durdurduğunu açıkladı ve bundan rahatsız olan herkesten özür diledi.

Bu arada Pepsi, Cristiano Ronaldo'nun ezeli rakibi Barcelonalı Lionel Messi'nin en büyük sponsorlarından birisi konumunda bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Portekiz İsveç Pepsi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title