Haberler

Nihat Hatipoğlu, Fatih Terim'e Küfür Edenlere Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e edilen küfürlere isyan etti: Öyle sözler var ki ben tekrar edemiyorum. Allah aşkına nedir bu ya?

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Türkiye'nin İspanya ile oynadığı maç sonrası aldığı yenilgi üzerine, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i sosyal medya üzerinden küfür ederek eleştirenlere ateş püskürdü. Kullanılan sözcülerin iğrenç olduğunu belirten Hatipoğlu, "Milli takım antrenörünün kendisine, eşine, kızına, kızının doğacak kızına iğrenç ifadeler kullanmışlar. Allah aşkına nedir bu ya" diyerek tepki gösterdi.

"DOZU KAÇTI"

Kağıthane Belediyesi tarafından Ramazan Ayına özel düzenlenen programa konuşmacı olarak ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Türkiye'nin İspanya ile oynadığı maç sonrası aldığı yenilgi üzerine, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i sosyal medya üzerinden küfür ederek eleştiren taraftarlara ateş püskürdü. Teknik adam Fatih Terim'e yapılan eleştirilerin dozunun kaçtığını belirten Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"ÖYLE SÖZLER VAR Kİ BURADA TEKRAR EDEMİYORUM"

"Bizim çocuklar kazansaydı keşke, ama bu bir müsabaka kaybederler, kazanırlar. Spor adamı değilim ama maçlarda üç ihtimal var, ya berabere kalırlar, ya yenerler, ya yenilirler. Keşke bizim çocuklarımız dünyanın birincisi olsa, ama olmamış. Arkadaşlar sosyal medyaya bakıyorsunuz, milli takım antrenörünün kendisine, eşine, kızına, kızının doğacak kızına iğrenç ifadeler kullanmışlar. Allah aşkına nedir bu ya? Ya öyle sözler var ki ben burada tekrar edemiyorum. Bir kesim bu kadar sefahate düştü, hiçbir iffet namus kalmadı. İnsanları nasıl kirletiyorlar, Allah sizi muhafaza eylesin, Allah çocuklarımız muhafaza eylesin. Bu artık sosyal medya falan değil, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar sefil ve yoldan çıkmış bir kitleyi bulamazsınız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nihat Hatipoğlu Fatih Terim İspanya Türkiye Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (148)

okan nako:

hoca milletin kufur etmesini elestirecegine asgari ucretle gecinenlerin sayinin 50 oldugu bir ulkede basarisiz bir milli takim teknik direktorunun trilyonlar kazanmasinin caiz olup olmadigini anlat. . hep millete puskuruyorsun. . birazda hak batil bilmeyenlere, haksiz kazanc saglayanlara, somuruculere, yolsuzluk yapanlara puskur. . . .

65
3
yanıtYanıtla
tengrici türk:

islam , girdiği toplumlara hep sefalet cehalet canilik getirmiştir

19
19
yanıtYanıtla
vah ülkem vah:

ülkenin başında binali, takımın başında fatih, tvlerde nihat. . . biz ne günah işledik yahu

32
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

İslam''da ortodoks papaz var mı? Evet var. . ! İşte size onlardan bir tanesi. . . Baş papaz, hikaye anlatırken ağlamayın demiş. . O nedenle ağlanacak hallerine ağlayamıyorlar. .

24
8
yanıtYanıtla
SEYFETTİN:

O ZAMAN KÜFÜRLERİ FATİH İN YERİNE SEN AL, SALAK NİHAT. . .

23
8
yanıtYanıtla
GÜÇBEY:

SEN ÇOK MU AKILLISSIN BİTİN KÜÇÜĞÜ

yanıt2
yanıt22
din üzerinden nemalanıyor:

Kendisini ekranda gördüğümde şöhret ve para aklıma geliyor.

25
5
yanıtYanıtla
Dost:

Bir taraftan sen götür milyonlari öbür taraftan terim bey götürsün, tabi sizin tuzunuz kuru ac olanin halinden ne anlarsiniz.

17
12
yanıtYanıtla
eistenpolin:

sen de onun gibi paraları cukkaladığından rahatsız olman doğal:)

26
1
yanıtYanıtla
gaplan:

sermayesi din olanın, imanı olmaz

18
7
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title