Haberler

Ordu'da Yamaç Paraşütü Festivali Hava Şartları Nedeniyle İptal Edildi

Güncelleme:

Ordu'nun Altınordu ilçesinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivali, hava şartlarının elverişli olmaması sebebiyle gerçekleştirilemedi. Sporcular, uçuşun mümkün olmadığını görerek diğer etkinliklere katılmak üzere ayrıldı. Festivalin başkanı ise pazar günü hava şartlarının daha uygun olacağını belirtti.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde gerçekleştirilen "Yamaç Paraşütü Festivali"nde planlanan uçuş, hava şartlarının elverişli olmaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Sportif Havacılık Kulübünce organize edilen festivalin ikinci gününde katılımcılar, Boztepe'de bulunan paraşüt pistine geldi.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışından gelen sporculardan bazıları, paraşütlerini açarak havanın uçuşa uygun olup olmadığını kontrol etti. Hava şartlarının uçuşa uygun olmaması üzerine sporcular, diğer etkinliklere katılmak üzere Boztepe'den ayrıldı.

Ordu Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Durmuş Şahin, AA muhabirine, dün başlayan etkinlikte hava şartları uygun olmadığı için gösteri uçuşunu gerçekleştiremediklerini anımsattı.

Yamaç paraşütünün rüzgara bağlı bir spor olduğunu belirten Şahin, "Rüzgarın limitleri çok fazla olduğu için bugün de uçuşları gerçekleştiremedik. Ama meteoroloji verilerine baktığımızda pazar günü daha iyi olacağını ve yarın uçuş olabileceğini görüyoruz." dedi.

Şahin, festivale Türkiye'nin farklı illerinin yanı sıra Irak ve Almanya'dan 75'i aşkın sporcunun katıldığını anlatarak, misafirlerine Ordu'nun güzelliklerini tanıtacaklarını, akşam da konser düzenleneceğini kaydetti.

Etkinliğe Afyonkarahisar'dan katılan Ozan Ceylan, festivalde gösteri uçuşu yapmayı planladığını aktardı.

Uçuş için Boztepe'ye teleferikle çıkmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Ceylan, Ölüdeniz'den sonra en keyif aldığı uçuş noktasının Ordu olduğunu sözlerine ekledi.

Çorum'dan katılım sağlayan Rahime Atak ise ilk defa geldiği Ordu'yu çok beğendiğini dile getirerek, "Üç yıldır bu sporu yapıyorum. Alanya, Tokat, Merzifon, Amasya ve Van'da uçtum. Ordu gayet güzel, uçuşunun da güzel olduğunu düşünüyorum. Henüz burada hiç uçmadım, bakalım deneyeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Altınordu Ordu Turizm Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title