Haberler

    Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediyespor'da

    Milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediyespor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

    Sancaktepe Belediye spor'a transfer olan milli tekvandocu Nur Tatar  Askari için imza töreni düzenlendi.   Sancaktepe Belediyesinde gerçekleştirilen törende açıklamalarda  bulunan Belediye Başkanı İsmail Erdem, çok önemli bir sporcuyu transfer  ettiklerini ifade etti.   Belediye olarak Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceklerini aktaran  Erdem, şunları söyledi:   "Tekvandoda dünya şampiyonu olan milli sporcumuz Nur Tatar Askari,  bugünden itibaren Sancaktepe Belediye spor'un sporcusu oldu. Öncelikle Türk  sporuna, Sancaktepe Belediye spor'a ve Nur Tatar Hanım'a hayırlı olsun. Belediye  olarak hizmet vermeye başladığımız anda hayallerimiz vardı; eğitimde, sporda,  kütürde ve sanatta merkez ilçelerden birisi olacağız, demiştik. Sporda çok  iddialıydık, sporun merkezi Sancaktepe olacak, demiştik. 19 bin 950 sporcuyla,  Türkiye'de lisanslı sporcu sayısında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden sonra  ikinci sırada yer alıyoruz. 74 sporcu hocamız var ve bu hocalarla 20 bine yakın  lisanslı sporcuya hizmet veriyoruz. Futbolda, güreşte, basketbolda, voleybolda ve  diğer olimpik spor dallarında ülkemizin madalya ihtiyacını karşılayacak  çalışmalar başlattık. Bugün de tekvandoda ülkemize en güzel şekilde hizmet veren  Nur Tatar'ı transfer etmiş olduk. Allah sayılarını arttırsın. Bundan sonra  olimpik sporcu sayısını arttıracağız."     Sporcu laboratuvarı kuracaklarını ve madalya kazanacak sporcular  yetiştireceklerini aktaran Erdem, "Bunu Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızla da  konuştuk. 25 gün sonra cihazlarımız yerleştirilecek.  Çocuklarımızın tüm  bedensel, fiziki ve biyolojik değerleri ölçülecek, bu gençleri hangi alanda  başarılı olabilirlerse o sporlara yönlendireceğiz. Olimpiyat madalyalarının  sayısını arttırmak için bilimsel bir metotla bu çalışmaları gerçekleştirip  Sancaktepe Belediyesi olarak çok önemli milli oyuncular yetiştireceğimizi  düşünüyorum. İnşallah sporcularımız olimpiyatlarda şampiyon olacak." ifadelerini  kullandı.   Milli sporcu Nur Tatar Askari ise yaptığı konuşmada, "Amatör  branşlarda büyümemizi sağlayacak böyle güzel insanlarla çalışmak çok önemli.  Çünkü Türkiye'ye olimpiyat, dünya madalyası getirmek çok zor. Olimpiyatlar 4  yılda, dünya şampiyonası 2 yılda bir yapılıyor. Bu madalyalara ulaşmak bizim için  gerçekten çok zor. Amatör branşlara destek verdikleri için burayı seçtim."  değerlendirmesinde bulundu.   Eşi Mehran Askari'yle Türkiye'ye altın madalya kazandırmak  istediklerini ifade eden milli tekvandocu, sözlerini şöyle tamamladı:   "Sancaktepe Belediyespor'a eşimle birlikte transfer olduk. İnşallah  iki altın madalya kazanırız. Birlikte çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi  yapacağımıza herkes canı gönülden inanabilir. İnşallah olimpiyatlarda, dünya ve  Avrupa şampiyonalarında madalyalar kazanırız. Biz buna inanıyoruz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    İsmail Erdem Sancaktepe Nur Tatar Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title