Haberler

Nihat Kahveci'den Fikret Orman'a Zehir Zemberek Sözler: Paralar Nerede!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, kendisine "Tefeci" diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, "Taraftarın aldığı kombinelerin karşılığı nerede?" diye sordu.

Nihat Kahveci ile Fikret Orman arasındanki gerilim sürüyor. Fikret Orman'ın açıklamaları üzere daha önce iki kez attığı tweetlerle gündeme oturan Nihat Kahveci, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde ''Bizden tefeci gibi para aldı'' açıklaması üzerine Nihat, 4 madde üzerinden Fikret Orman'a yüklendi ve çok sert ifadeler kullandı.

İŞTE NİHAT KAHVECİ'NİN PAYLAŞIMLARI

- Fikret Orman üç senedir kulüp çalışanlarının kazandığı başarılarının getirisi olan paralar nerede?

- Kaçtane menajer ve oyuncu sana ve kulübe hukuk yoluyla dava açıp hakkını talep etmiş durumda veya hazırlığında??

- Taraftarın aldığı kombinelerin karşılığı nerede.

- Hadi bana tefeci dedin .. Buna sadece gülünür. Beşiktaş'ta tefecilik yapıyor derken bana Beşiktaş'ta tefecilermi var demek istiyorsun?

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nihat Kahveci Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (19)

yorumcu:

fikonun gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı. bunlar daha başlangıç sağa sola saldırmaktan başka bir işe yaramayan bir artistten başka bişey değil fiko başkanınız. .

8
33
yanıtYanıtla
kenarımın yorumcusu:

kendi kulübünün tarihi boyunca başkanlarını topla hepsi bir tane fikret orman etmez haddini bil kimseye yedirmeyiz fikret ormanı siz kendi fetocu başkanlarınıza şikeci başkanlarınıza çapsız başkanlarınıza bakın tenekeler

yanıt8
yanıt4
Kasım:

Bunu adam sanırdık. sakat sakat bjk ye gelip, kaç para iç ettiler. hala utanmadan konuşuyor.

20
4
yanıtYanıtla
BİR DOST:

NİHAT NE DİYORSA DOĞRUDUR. FİKRET SENDEN CACIK OLMAZ CACIKKKKKKKKKKKK

4
16
yanıtYanıtla
PARAGÖZ NİHAT:

nihatı nihat yapan beşiktaşdır, vefalı olmasını bilecekti. , beşiktaşa ihanet etti. neden genç yaşta futbolu bıraktı, kendiside biliyordu bu saatten sonra bir cacık olmayacağını

yanıt0
yanıt0
saygı:

ulan sakat olduğun halde aldılar seni takıma camianın çoçuğusun diye utanmadan hesap soruyorsun başkandan. . . sergen gibi yaz tatili faturanı kulübe yolladın mı yollamadın mı sende bunları açıkla

18
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

BUNLAR KAYIKÇI KAVGALARI DIR. DAHA ÇOK DEVAM EDER . . .

12
1
yanıtYanıtla
Finikeli samut nadir:

Bu serseriler ne diyor başkan yinede en büyük cimbom

7
4
yanıtYanıtla
Bu şahsiyet:

Beşiktaşa ne verdi ki sakat olduğu halde geldi 3 milyon euro parayla ne verdi hiç bişey fikret başkan klübü görmediği başarılara ulaştırdı

0
11
yanıtYanıtla
111:

BJK LİLER HEMEN SATMIŞLAR NIHATI . NEYMİŞ 2. GELİŞİNDE YATARAK PARA KAZANMIŞ . FIKRET ORMAN KIM YA 2 SENE SAMPIYON OLDU DIYE TAKIM HEMEN YALAKASI OLMUS BJK LILER .

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title