Haberler

Nefesimiz Yetmedi

5 Oyuncusundan Yoksun Fenerbahçe Ülker, Euroleague'de 2008 -09 Sezonunun Açılış Maçında İspanya'da Tau Ceramica'ya Yenilerek C Grubu'na Kötü Başladı. Başa Baş Bir Oyun Sergileyen Sarı Lacivertliler Son Dakikalarda Teslim Oldu.

5 oyuncusundan yoksun Fenerbahçe Ülker, Euroleague’de 2008-09 sezonunun açılış maçında İspanya’da TAU Ceramica’ya yenilerek C Grubu’na kötü başladı. Başa baş bir oyun sergileyen sarı lacivertliler son dakikalarda teslim oldu.

BEKO Ligi’ne süper bir giriş yaparak ilk haftayı zirvede tamamlayan son şampiyon Fenerbahçe Ülker, Avrupa’da arıza yaptı. Euroleague’in açılış mücadelesinde TAU Ceramica Vitoria’ya konuk olan sarı lacivertliler, İspanya’dan eli boş ayrıldı: 80-70. Final-Four’un en büyük adayları arasında gösterilen TAU karşısında, NBA patentli yıldızı Gordan Giricek ile sakatlığı süren Ömer Aşık, Ömer Onan, Semih Erden ve Serhat Çetin’ın yokluğunu hisseden temsilcimiz, iyi başladığı karşılaşmanın özellikle ikinci çeyreğinin son bölümlerinde dış atışlarda yediği sayılara engel olamayınca rakibinin bir adım gerisinde kaldı.

Rakocevic’i durduramadı

Bu periyodu 10 sayı farkla 23-13 geride geçen sarı lacivertliler, bir ara 14 sayıya kadar yükselen farkı son dakikalarda eritmesine rağmen basit top kayıpları yanı sıra tecrübesizliğinin azizliğine uğrayınca C Grubu’ndaki ilk sınavından yenilgiyle ayrılmış oldu. TAU’da başarılı bir maç çıkaran Igor Rakocevic kaydettiği 24 sayıyla galibiyette başrolü üstlenirken, ona Willi McDonald ve Pete Mickeal eşlik etti.

4 oyuncuzumun çift haneli skorlara ulaştığı Fenerbahçe’de Devin Smith’in 13 sayı, 9 ribaundu, Mirsad Türkcan’ın da 10 sayı, 9 ribaundluk katkısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

Oğuz Savaş’la direndi ama

Karşılaşmaya Vidmar’ın basketiyle 2-0 önde başlayan sarı lacivertliler, ilk çeyreği 21-19 üstün tamamladı. 19. dakikaya kadar oyunda aktif olan temsilcimiz, Rakocevic’in 2’si üçlük toplam ürettiği 8 sayıyla devreyi 42-34 yenik geçti. İkinci yarıda 5-0’lık seri yakalayan TAU, 26. dakikada farkı 14’e (57-43) yükseltti. Maçı bırakmayan Fenerbahçe, Oğuz’un iki üçlüğü ile farkı 2’ye (70-68) indirdi. Ancak son dakikalarda basit hatalar yapan Kanarya, maçtan da 80-70 yenik ayrılan taraf oldu.

SALON: Fernando Buesa Arena

HAKEMLER: Carl Jungebrand (***) (Finlandiya), Ilija Belosevic (***) (Sırbistan), Guerrino Cerebuch (***9 (İtalya)

TAU CERAMİCA VITORİA: Prigioni (**) 4, Rakocevic (****) 24, Vidal (*), Teletovic (**) 5, San Emeterio (*) 4, Shakur (**) 6, Mickeal (***) 15, Barac (*) 4, McDonald (***) 18

FENERBAHÇE ÜLKER: Green (**) 5, Mirsad (***) 10, Rasim (**) 11, Kaan Demir (**) 8, Hakan (*), Oğuz (**) 11, Smith (***) 13, Preldzic (**) 9, Vidmar (*) 3

1.PERİYOT: 19-21 , DEVRE: 42-34, 3.PERİYOT: 62-52

5 FAUL: Teletovic (TAU Ceramica)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title