Haberler

Metin Albayrak: Derbide "Mini Mini Bir Kuş" Şarkısını Çalan Arkadaşın İşine Son Verdik

Güncelleme:

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 3-1 yendikleri Fenerbahçe maçı sonrası "Mini mini bir kuş" şarkısını çalan kişinin işine son verildiğini söyledi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Stüdyosu programında TRTSPOR Muhabiri Yasin Dallı'nın gündeme dair sorularını yanıtladı.

Albayrak, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın ardından statta "Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu Aldım onu içeriye cik cik cik ötsün diye" çocuk şarkısını çalan kişinin görevine son verildiğini açıkladı.

ROTASYONLAR OLACAK

İşte Metin Albayrak'ın sözleri...

"Fenerbahçe derbisinde Şenol Güneş'in bazı oyuncuları rotasyona alacağına inanıyorum. Bayern maçında o skoru beklemiyorduk. Yenilebilirsiniz ama o kırmızı kart bizi vgeriye düşürdü. Fenerbahçe maçına elele vererek Ümraniye'de kamp kurduk. Biz bir aileyiz ve üzerime düşen görevler var, motive ettik, rahatlattık sonra da iyi bir skorla Fenerbahçe'yi yendik"

Metin Albayrak: Derbide 'Mini Mini Bir Kuş' Şarkısını Çalan Arkadaşın İşine Son Verdik

"Hakemlerden artık herkes... (şikayetçi). Biz hep şunu söylüyoruz, biz kendi kurumumuzu temsil ederken milli takımı da temsil ediyoruz. Futbolun marka değerini yukarı çıkaracak söylemlerde bulunmalıyız. Adalet dağıtırken hata olabilir ancak ofsayt pozisyonu amatör kümelerde bile yapılmayacak hatalar oluyor. (Fenerbahçe maçındaki) Hakemlerimiz, yardımcı hakemler de orta hakeme destek vermeli. Aykut hocaya teşekkür ederim maç sonunda keşke hoca ofsaytı görseydi dedi müthiş bir şey bu. Rakip antrenör ama ne kadar güzel. Biz de hep aynı şeyi söylüyoruz, hak etmediğimiz bir şeyi almayalım"

HAKEM GÖRDÜĞÜNÜ ÇALSIN, YETER

"Fırat Aydınus ile ilgili bir endişemiz yok. Bu ülkenin hakemleri ve sahip çıkmamız lazım. Tek beklentimiz eşit mesafede olsunlar ve gördüklerini çalsınlar, kurallar olsun yeter"

"HAKKIMIZIN YENDİĞİ MAÇLAR SAYSAM..."

Mahmut Uslu'nun, "Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Kesinlikle hakemler belirlemiyor. Siz belirliyorsunuz. Hakkımızın yendiği hataları saysam klasörler dolar burada. Say say bitmez. Maç öncesi hakemi baskı altına alıyor diyecekleri söylersem... Biz iyi tarafta olmak istiyoruz. Beşiktaş iki sene üst üste şampiyon olduğunda hatalara uğradığımızı gördük" dedi.

"O ANONSU YAPAN KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERDİK"

"Bayern müziğinin çalınması üzerine, Türkiye'de korkutuğum şeyler oluyor, kutuplaşmalar geliyor. Bizim stadımızda olan "Mini mini bir kuş" şarkısından bizim haberimiz yok. Kimsenin haberi yok. Anons yapan arkadaşımız kendi insiyatifiyle yapmış ve işine son verdik. Başkanımız anormal sinirlendi"

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

"Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz. iki senedir şampiyon olduğumuz için kendimizi şanslı görüyoruz. Sezon sonuna kadar bu çekişme gidecek ve puanlar daha aşağıda olacak. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz."

ŞENOL HOCA İLE PROBLEM YOK

"Şenol Güneş ile hiçbir sorunumuz yok, zaten abi deriz. Aile dostumuz. Babam da her hafta arar. Şenol Hoca bizim gerçekten büyüğümüz, profesyonel çalışanımız ama dostumuz. Tahmin ediyorum bizi içeriden yıkmak için bilinçli yapılan şeyler. Sözleşmemiz de var ve bilmiyormuş gibi çıkarıyorlar, sezon sonu yollayıp başkasını alacağımızı söylüyorlar. Şampiyon olamasak bile Şenol Hoca kalacak"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Metin Albayrak Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (9)

Bahadır 1903:

Yazıklar olsun. Ne güzel tüm stad tüm taraftar coştu eğlendi. Taraftar eğlendi diye onları da kovun o zaman. Ne istediniz adamın ekmeğinden. Yazık...

10
1
yanıtYanıtla
fatmmagül:

Son derece normal, senin o adama sahip çıkman gerekirken işine son verdik diyerek dalkavukluk papmak gereksiz. . .

9
0
yanıtYanıtla
hadi ordan:

yalancı lan bunlar adam ben buradayım diye basın açıklaması yaptı BJK kimi kandırıyon lan sen şirin görünmek için yalan konuşuyorsun özrün kabahatinden büyük YALANCIIIIIIIIII

2
4
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bir galatasarayli olarak kulübümüze gorevlendirilsin isterim

3
3
yanıtYanıtla
AYNI KİŞİ:

KEŞKE ''KÜÇÜK KURBAĞA'' ŞARKISINI ÇALSAYDI DA KOVULMASAYDI. . :d

4
1
yanıtYanıtla
Ufuk çanta:

Derhal o arkadaşı işine geri alın lütfen ne demek işten çıkarmak bu işin tadı tuzu iyi o zaman taraftarlar korkak tavuk ortega yazdırıp fenerlilere verdiler ozaman taraftarıda kovsunlar stad boş kalsın ayıptır günahtır

1
0
yanıtYanıtla
Ufuk çanta:

Başkanım bu olaya niye sinirlendi anlamadım yıllarca istanbulda dikili taş dedi bu fenerliler bize

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Candaş Tolga Işık: Fenerbahçe maçı sonrası statta çalınan şarkı benim ve iletişim departmanın bilgisi dahilindedir. Beşiktaşlılık kültürüyle doğan büyüyen bizlerin olduğu yerde de zaten rakibimizi rencide edip aşağılayıcı o tarz iletişim faaliyetleri olmaz, olamaz. Bütün Beşiktaşlılar bilsin ki herhangi bir işten çıkarma olmamıştır. Herkes görevinin başındadır. Bu sebeple herhangi bir işten çıkartma da olmayacaktır. Bu konuda maç öncesi ya da maç sonrası Metin Abi ile herhangi bir konuşmamız olm

0
0
yanıtYanıtla
Hakan Soydan:

Ya küfür Yok Hakaret Yok Bu işlerin güzelliği Ne var bunda Adamın ekmeği ile oynamak niye? Yazıktır...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title