Haberler

Mesut Özil'den Erdoğan paylaşımı: Hamdolsun, gurur duyuyoruz

Güncelleme:

Başakşehir formasıyla futbolu bırakan Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Togg önünde çekilmiş fotoğrafını "Hamdolsun, gurur duyuyoruz" notuyla paylaştı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'da dün ilk teslimatın gerçekleştirilmesi için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi. İlk siparişin sahibi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, "Anadolu" rengindeki otomobil takdim edildi.

Mesit Özil'den Erdoğan paylaşımı: Hamdolsun, gurur duyuyoruz

GEMLİK RENGİ TOGG

"Anadolu" rengindeki "34 EE 2071" plakalı Togg T10X, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edildi. Togg'un plakalığına Cumhurbaşkanlığı forsu takıldığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam arabası olarak kullanacağı araç ise Gemlik rengi Togg oldu.

Mesit Özil'den Erdoğan paylaşımı: Hamdolsun, gurur duyuyoruz

"HAMDOLSUN GURUR DUYUYORUZ"

Birçok ünlü isim yerli otomobil Togg'la ilgili açıklamalarda bulunurken eski yıldız futbolcu Mesut Özil de Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Mesut Özil paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Togg önünde çekilmiş fotoğraflarını kullanarak "Hamdolsun, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Başakşehir Mesut Özil TOGG Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Murat Vural:

Helal sana Mesut

34
44
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Helal Sana Mesut Özil.Kendisine Alman milli takimin yaptigi hakaretleri unutmam ,adiler söylediklerini birakmadilar.Genc futbolcular Alman vatandasi olup türk kökenli futbolcular mesuta yapilanlari göz önüne alip o milli takimi secmeyin

16
24
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

ALLAH razı olsun kardeşim bazılarına inat illede Reis. PKK- CHP verdiğiniz her oy yarın çocuklarınız için mermi olacak ozaman ağladığınızda iş işten geçmiş olacak. Çocuğunuzu kaybettiğinizde gider bedeva soğan alırsınız artık.

1
4
yanıtYanıtla
N. Harp:

büyük sün Mesut

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title