Haberler

Mersinli Çocuklar Oli ile Buluşmaya Devam Ediyor

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin 2006 yılından bu yana sürdürmekte olduğu Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ), Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerle buluşturuldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin 2006 yılından bu yana sürdürmekte olduğu Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ), Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerle buluşturuldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından, genç nesillerin erken yaşta spor kültürü edinmelerini sağlamak, onların insan vücudu, spor, sağlık, olimpiyat oyunları ve felsefesi, spor kültürü ve ahlakı, fair play, sağlıklı beslenme ve çevre duyarlılığı gibi konularda bilgi sahibi olmaları amacıyla yaklaşık 12 yıldır sürdürdüğü OLİ, Mersin'de ilköğretim çağındaki öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, OLİ Projesi ile genç nesillerin erken yaşta spor kültürü edinmelerini hedefliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler OLİ ile tanışma fırsatına erişti. Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte, OLİ spor kültürü olimpik eğitim proje sunucusu Sibel Yazgan Tel'in eğitici ve eğlendirici anlatımıyla Mersinli çocuklar eğlenerek öğrendi. Sunum boyunca öğrenciler kendilerine yöneltilen sorularda parmaklarını havadan indirmezken, doğru cevapları vermek ve sürpriz hediyeleri kazanmak için birbirleriyle yarıştılar. Programın sonunda sahneye çıkan ve projeye de adını veren maskot OLİ, müzik eşliğinde tüm salona coşku dolu anlar yaşatarak, çocukların ilgi odağı olmayı başardı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersinli Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title