Haberler

Bir Zamanlar Süper Ligde Mücadele Eden Mersin İdmanyurdu BAL Ligine Düşürüldü

Güncelleme:

Bir zamanlar Süper Ligde mücadele eden Mersin İdmanyurdu, Polonyalı oyuncu Marcin Robak ile arasında yaşanan ihtilaf nedeniyle Bölgesel Amatör Lige düşürüldü.

Mersin İdmanyurdu, Polonyalı oyuncu Marcin Robak ile arasında yaşanan ihtilaf nedeniyle Bölgesel Amatör Lige düşürüldü.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkan Vekili Duran Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden takımlarının 3. Lig'e düştüğünü anımsattı.

"ZATEN 3. LİGE DÜŞMÜŞTÜK"

Kulübün zor günler geçirdiğini aktaran Birinci, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kendilerine bir alt lige düşme cezasının iletildiğini belirterek, "FIFA Disiplin Kurulunun aldığı karar gereği Polonyalı oyuncu Robak ile aramızda yaşanan ihtilaf nedeniyle kulübümüze bir alt lige düşme cezası verildi. Zaten 3. Lig'e düşmüştük. Şimdi de Bölgesel Amatör Lig'e düşürüldük." dedi.

Birinci, bekledikleri bir son olduğunu, kararın ardından üzüntülerinin katlandığını vurguladı.

"TAKIMIMIZA SAYGIMIZ AZALMIYOR"

Bir oyuncu nedeniyle kulübün çok büyük zararlar gördüğünü anlatan Birinci, şunları kaydetti:

"Sezonun açılmasına yakın böyle bir kararı bekliyorduk. Yapacak bir şey yok. Ortada bir cenaze var. 30 Haziran'da genel kurula gidiyoruz. Ancak yine aday yok. İçelspor ile bir ittifak durumumuz var. İçelspor ile BAL Ligi'nde en azından 1 yıl kazanırız diye düşünüyoruz. BAL Ligi'ne düşmüş olsak da takımımıza sevgimiz azalmıyor. Zaten biz de kulüp kapanmasın diye elimizi taşın altına koyduk. Her şey 30 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurulda belli olacak."

Mersin İdmanyurdu Bal Ligine Düşürüldü

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Mahlas istemez:

Türk futbolu batıyor. Acil önlem alınmazsa yarın gs fb bjk de bu hale gelirse şaşırmayın. Türk futbolunun ve sporunun acilen Tüpçüden kurtulması gerek.

7
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın lo:

o saydığın üç büyütülmüşü düşürmezler o duruma

yanıt2
yanıt0
ADALET:

Bu ülkede gerçekçi ve caydırıcı Ceza ve adalet sistemi olmadığı sürece hiçbir partiye oy Moy yokkk

2
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HER ZAMAN İŞİ BİLENE VERECEKSİN , AMMA NERDEEEE HER YER PARASI OLUP ÇEVRESİ OLANLARLA . . . SONRASI MALUM BORÇ MERSİNLİYE KALIYOR

3
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ATTIĞIN İMZAYA SAHİP ÇIKACAK BORCUNU ÖDEYECEKSİN ÖDEMEZSEN ÖDEYEMEZSEN , İTLAF DERİZ. NİYE BORCUNA SAHİP ÇIKMADIĞINDAN DEMİYORUZ

2
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

ATATÜRK''ÜN DEDİĞİ GİBİ '' MERSİNLİLER MERSİNE SAHİP ÇIKINIZ '' AMA KİMSE İTİBAR ETMEDİ. HEP DIŞARDAN GELENLERCE YÖNETİLEM İDMANYURDU RANT BİTİNCE BIRAKILDI. BALI BİTMİŞ ÇİÇEK GİBİ ARILAR TARAFINDAN TERK EDİLDİ VE MAALESEF KURUDU. MERSİNDE MERSİNE SAHİP ÇIKACAK ADAM YOK MUŞ DEMEKKİ. YAZIK. 70 Lİ YILLARDA DELİKANLILIK/GEMÇLİK GEÇİŞ DÖNEMLERİMDE HİÇ KAÇIRMAZDIM MAÇLARI. ŞİMDİ KOCA STAD YAPILDI TAKIM YOK. ÜZGÜNÜM ÇOK AMA BU BİRŞEY İFADE ETMİYOR TABİ.

2
0
yanıtYanıtla
dürüst medya:

Haber ''Süper lig ekibi'', haberi açınca '' Bir Zamanlar Süper Lig ekibi''

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title