Haberler

Mehmet Demirkol'dan Rıdvan Dilmen'e çok sert eleştiri: 2 sezon top oynadın, sen kimsin?

Güncelleme:

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Kayserispor - Beşiktaş maçındaki penaltı kararlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen'in "Ben olsam penaltı vermezdim" sözlerini sert bir dille eleştiren Demirkol, "Ben vermezdim diyorsun ama sen kimsin? 2 sezon top oynadın zaten" ifadelerini kullandı.

Spor yorumcuları, Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Kayserispor- Beşiktaş maçında verilen penaltı kararlarını tartışmaya devam ediyor.

Pozisyon hakkında konuşan Mehmet Demirkol, bir dönem NTV Spor'da beraber çalıştığı Rıdvan Dilmen hakkında ağır sözler sarf etti.

Socrates'in YouTube kanalında Dilmen'in açıklamalarını eleştiren Demirkol, "Serdar Tatlı'nın altını oyuyorlar, ben olsaydım vermezdim' dediğin zaman başka bir şey ortaya çıkıyor. Ben vermezdim diyorsun ama sen zaten hakem değilsin, oynadığın da 2 sezon top oynadın zaten (sık sık sakatlanmasından bahsediyor). Şunu diyebiliyorsun, 'ben vermem' ya sen kimsin? Ne ara taktın FIFA kokartını? Daha kuralı bilmiyorsun ki. İki penaltı da doğru bir kere. Hakem verdiyse doğrudur, öyle pozisyonlar çünkü. İkinci penaltı ligde 5 defa verildi. Fenerbahçe- Beşiktaş maçında verildi en son. Serdar Tatlı demiş ki bu penaltıları verin" dedi.

RIDVAN DİLMEN: BEN OLSAM VERMEZDİM

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Dilmen, " Beşiktaş, Kayseri'den çok daha iyi bir takım. Kayseri belki de kazanacak bir şey yapmadı ama... Yahu Cüneyt (Çakır) sana ne ya... Penaltı olduğuna inanırsın da tamam. İlki 'Ararsan bulursun' penaltısı. İkincisi de 'Aradılar bulamadılar' penaltısı... Sen, son dakikada top öbür tarafa gitmiş niye çağırıyorsun hakemi? Burada Fırsat Aydınus'a bir şey diyemiyorum. Ben sana bir şey söyleyeyim mi, iki penaltıyı da Beşiktaş'ın aleyhine vermezler. Niyetleri iyi değil. Bu hakemler kuralları daha iyi biliyor bizden fakat biliyorlar... ' Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe'nin lehine verirsem devam ederim' diye düşünüyorlar. Beşiktaşlı dostlarım bana kızabilirler. Daha önce de Fenerbahçeliler kızmıştı ama benim fikrim bu. Birinci penaltıyı vermem. İkinciye hiç bulaşmam bile... FIFA hakemleri bunları vermez. Başka bir şey olsa belki kötü hakemler verir." demişti.

"SERDAR TATLI'YI YOLLAMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Sözlerine devam eden Dilmen, "Fırat Aydınus da galiba hakemliğe devam etmek istiyor. Lobisi de var sanırım. Sizin hesabınız ne? Bugün Kayserili oyuncu, Beşiktaşlı oyuncuyu sakatlamak için giriyor bugün. Tırnağına gelse kırmızı kart ya! Cüneyt Çakır bilmiyor mu bunun kırmızı olduğunu? Niye çağırmıyor? Serdar Tatlı'yı da yollayacaklar oradan. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü. Beşiktaş yener, şampiyon da olur. Ben Denizli'de yenmesine rağmen Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe karşısında Başakşehir'in mağdur edildiğini gördüm ve söyledim. Sen Cüneyt Çakır olarak niye çağırıyorsun?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Rıdvan Dilmen Kayserispor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (137)

Rıdvan ZIPLATIR:

Hiç değilse Rıdvan 2 sezon top oynadı. Bu bile yetti, ya sen ne oynadın bilgi birikimin ne ki Rıdvan a laf edecek seviyeye geldin. Yorumculuk diye bir meslek varmı.

24
30
yanıtYanıtla
manuel:

adam direk dogru soylemis. ridvan son derece tarafli yorumcu. fenerin yorumcusu olur ama kesinlikle national bir adam degil. fenerbahce tvde yorumculuk yapmasi daha dogrudur

yanıt4
yanıt5
Ne yapacaksın:

Fenerbahçe maçında penaltı olmayan pozisyona çıkıp kardeşim bu nasıl penaltı demedi ? Yorum yapacaksan kendine göre yapmayacaksin

yanıt0
yanıt0
gs li:

ya sen kimsin birader, rıdvan çalım atarken sen kısa don giyiyordun, saç ektirince adammı oldun

30
21
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Bu konu apayrı da rıdvan gerçekten ultra efsane gibi pazarlandı ve halen devam ediyor oynadığı kısa dönemde iyi futbolcuymuş butun bilgi bu gol rekorlarımı kırmış miili rekorlarımı yıllarca bir takımdamı kalmış sayılarla konuşulacalksa jubilesine 2 bin seyirci gelmiş normal bir eski futbolcu 2 defa avrupadan altın ayakkabı almış tanju çolak hakan şukur kariyeri oyunculuğu ile emre belezoğlu yani daha sayılabilir rıdvan ın bu isimler arasında anılması bile futbol cahilliğidir

17
24
yanıtYanıtla
ttt:

Eee tamam da adam zaten bunu kabul ediyor. Bir keresinde emre belözoğlu demişti rıdvan önce kariyerine baksın diye. Rıdvan da emre haklı emre çok büyük futbolcu demişti. Yani adam kendi kariyerini kabul ediyor sorun o değil ki. Rıdvanın kariyerini Emre Belözoğlu, hakan şükür, tugay kerimoğlu, tanju çolak. . . gibi futbolcular eleştirebilir küük görebilir bu normal ancak hayatında top görmemiş demirkolun çok bilmiş gibi eleştirmesi çok garip.

yanıt11
yanıt1
Bora:

Pazarlanması maalesef yetenekleri ve yapacakları türk tarihinin en iyi oyuncularındandi ama hem sık sakatlanması hemde o dönemler türk futbolcular kendini Avrupaya gösteremiyordu,oynadığı dönemlerde takımının ve milli takımın açık ara yıldızıydı.

yanıt0
yanıt0
Çok bilen adam:

Genç arkadaş, ben 56 yasindayim...Rıdvan eğer sakatlanmasa idi ...Dünya da tanınmış futbolcular arasında yer alacaktır. ..bir trabzonspor maçında sakatlandı sonra iflah etmedi...aynı van basten gibi....Bu arada van basteni umarım tanıyorsunuz dur..

yanıt0
yanıt0
Taraftar:

Hadi Rıdvan 2 Sezonda olsa futbol oynamış, Sonrasında Hocalıkta yapmış Sen mehmet sen ne yaptında ne bilgin varda çıkıp yorum yapıyorsun ? Rıdvan Spordan geldiği için kendi fikrini beyan ediyor beğenirsin beğenmezsin de, Sen peki senin ne Spor geçmişin varda çıkıp yorum yapıyorsun ? bide yorum yapana yorum yapıyorsun

17
22
yanıtYanıtla
Hobisiz Kral:

Doğru söylüyor, sonuçta Mehmet Demirkol Barcelona Real Madrid Bayern ile kaldırmadık kupa bırakmadı, Rıdvan Dilmen kimki

25
8
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title