Haberler

Medical Park Antalyaspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Eyüpspor maçında forma giyen oyuncular yenileme, diğer oyuncular da düz koşunun ardından dar alanda pas, orta ve şut çalışması yaptı.

Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda, futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan forvet oyuncusu Lamine Diarra, geçen hafta karşılaştıkları Fenerbahçe'yi yenmekten ziyade alınan 3 puana sevindiklerini söyledi.

Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Diarra, ortaya koydukları oyun ile gelecek için umut verdiklerini dile getirdi.

Sırp liginden geldiğini hatırlatan Diarra, "Sırp liginin oyun tarzına alışmıştım. Türkiye ligi çok daha zor bir lig. Bunun bilincindeyim. Belli bir adaptasyon problemi yaşadım. Teknik Direktör Mehmet Özdilek 6 hafta boyunca benim güvenimi tekrar geri kazanmam için elimden geleni yaptı. Bu arada ligi tanıdım. Ülkeye, yaşama adapte oldum. Performansım artmaya başladı. Takım iyi oynadıkça benim performansım da arttı. Forvet oyuncusunun performansı biraz da takıma bağlıdır" dedi.

Önüne bir gol hedefi koymadığına dikkati çeken Diarra, attığı golden ziyade takımın başarısını düşündüğünü ifade etti. Antalyaspor'un çok iyi bir kadrosunun bulunduğunu, bu kadroyu çok iyi kombine eden bir teknik direktöre sahip olduklarını belirten Diarra, "Bu kombinasyonu iyi sağladığımız sürece kiminle nerede oynadığımızın pek önemi yok. Önemli olan bizim ne yaptığımız" diye konuştu.

Medikal Park Antalyaspor'un genç oyuncusu Zeki ise Trabzonspor'u iyi analiz ettiklerini söyledi. İyi oyunla sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Zeki, Trabzonspor'u yenecek güçte olduklarını kaydetti.

Zeki, "Antalyaspor'da forma giymek benim için gurur verici. Alt yapıdan A takıma geldim. Elimden geleni yapıyorum. Önümüzdeki senelerde bu formayı daimi olarak giymek istiyorum. Öncelikle alt yapıdan çıktığım takımın kaptanlığını yapmak istiyorum, ardından da milli takımlara seçilmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Lamine Diarra Trabzonspor Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title