Haberler

Manolo Jımenez'in Basın Toplantısı

Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez, Yarın Fenerbahçe ile Oynayacakları Maçın Her İki Taraf Açısından da Tarihi Bir Karşılaşma Olacağını Belirterek, Avantajlı Olan Tarafın Fenerbahçe Olduğunu Söyledi. .

Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez, yarın Fenerbahçe ile oynayacakları maçın her iki taraf açısından da tarihi bir karşılaşma olacağını belirterek, avantajlı olan tarafın Fenerbahçe olduğunu söyledi. .

Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez ile kaleci Andres Palop, yarınki maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yarınki karşılaşmada Fenerbahçe'nin avantajlı olduğunu söyleyen Jimenez, "Bu maç öncesi avantajlı değiliz. Avantajlı olan taraf Fenerbahçe. Çünkü ilk maçı 3-2'lik skorla kaybettik, yarınki karşılaşmaya bir gol geriden başlıyoruz. İstanbul'daki karşılaşma golsüz beraberlikle sona erseydi, avantajlı olabilirdik. Yarınki maçta akıllı oynamalıyız.

Hücum yaparken defansta açıklar vermemeliyiz. Çok fazla hata yapma şansımız yok. Bu maçta taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz" dedi. Yarınki maçın her iki takım açısından da tarihi bir karşılaşma olacağını belirten Jimenez, ağrıları olan Adriano'nun oynayıp oynayamayacağına henüz karar vermediklerini, Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un sakatlığı nedeniyle oynamayacak olmasının da kendileri için bir avantaj olduğunu kaydetti.

Kaleci Andres Palop ise, Fenerbahçe ile tarihlerinin en önemli maçlarından birini oynayacaklarını belirterek, çeyrek finale çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını, maçın ilk dakikasından itibaren gol atmak için çalışacaklarını söyledi.

(BE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title